Min superkraft

Jag har varit nere på stan för att köpa sybehör och gjorde då en snabbtitt in på Monki, Indiska och Gina Tricot.
   Monki hade antingen inte fått in eller redan sålt slut på en del av grejerna jag ville ha, men jag har ändå inte råd att köpa något nu: jag har 500 spänn kvar tills barnbidraget kommer och jag ska till tandläkaren (får ta det på räkning) . På Indiska fanns en mycket söt klänning som till och med passade mig, men jag bestämde mig för att sy klänningar istället, eftersom jag har så mycket tyg. Men på Gina hittade jag en alldeles underbar lång huvtröja/klänning - och nu ska jag avslöja min superkraft: Jag kan se skotskrutigt igenom solida föremål!
   Den var väl dold bakom rätt beskedliga skjortor, men jag hittade den så snart jag steg in i butiken. Den var snygg på också, även om den naturligtivs inte gör något för att framhäva min kurviga figur; jag ser ut mer som en ballong, men vem bryr sig om det när man har en skotskrutig huvtröja som når nästan till knäna? Inte jag! Däremot bryr jag mig om att jag inte har några pengar så jag köpte den inte, nu hoppas jag bara att den finns kvar även den 20e.

Kommentarer
Postat av: Telefonissan

Kikade lite på bokrean och höll på att köpa en bok på Bokia nära Kopparmärra som hette något i stil med "All about tartan". En komplett guide och historik till skotskrutigt alltså. Fast jag besinnade mig för den var inte helt billig. Det blev en Tsatsikibok istället... Var är glamouren?

2008-03-02 @ 12:45:44
Postat av: Evis

Ja, det kan man verkligen fråga sig.

2008-03-02 @ 12:48:10
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Vad tyckte du om Linda Bengtzing och hennes dansare då !? Jag tänkte först, åh, vad snyggt och sen tänkte jag på dig :)
Blir oerhört sugen på att gå till Shock och köpa lite rutiga tillbehör....

2008-03-02 @ 15:03:30
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Evis

Hon var fin, fast kjol hade varit snyggare, och hon klär verkligen i den korta frisyren.

2008-03-02 @ 16:57:24
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0