Ibland är det bra att inte ha pengar

För exakt 20 dagar sen var det som jags skrev om min superkraft och om den skotskrutiga huvtröjan jag sett på Gina Tricot och verkligen ville ha, men inte kunde köpa då, för att jag verkligen inte hade några pengar. Nå, igår kom ju barnbidraget och jag tog en sväng på Gina Tricot för att kolla in och eventuellet köpa (och det gjorde jag ju) den blommiga jackan jag visade igår.
Jag kollade också, utan större hopp efter huvtröjan; saker säljs slut fort på Gina och jag tänkte att det säkert var så med den här också. Men, istället fanns den inte bara kvar, utan var också sänkt till halva priset. Hade jag inte varit så pank i början av månaden hade jag alltså fått betala dubbelt så mycket som jag gjorde.

image774


Jag älskar skotskrutigt. Jag vet inte egentligen om det är så snyggt med så stora rutor på så stora ytor och det är ju inte ett plagg som framhäver de kurvor jag trots allt har - istället får den mig att se jämntjock ut. Men jag struntar i det för den är rutig!
Förresten var det det här jag hade på mig på festen igår, jag hann inte byta efter konståkningen och eftersom det var ett rejält snöoväder satsade jag på värme och bekvämlighet framför att vara "snygg".

Kommentarer
Postat av: DILEK-ISABELLE

vad mysigt klädd du är. alltså när jag läser bloggar från sverige så kan jag bli sugen på "tjocka varma kläder". här räcker det med en kofta när du vistas ute..kan sakna kylan ibland, dumt va? :)

2008-03-21 @ 11:09:12
URL: http://izmir.blogg.se
Postat av: Evis

Fast jag förstår. Just nu när snön viner runt fönstren har det sin charm. I alla fall om man inte måste gå ut och åka pulka som jag ska göra strax.

2008-03-21 @ 11:32:53
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Ellie

Åh va fin! Verkligen jätte söt och jag vet ju att du har ett extra gott öga till rutigt. ;) Du passr verkligen i det också!

2008-03-21 @ 17:56:05
URL: http://citycatwalk.blogg.se
Postat av: Kajsa

Dont we just love när man gör sådana där bra köp! Jey jey jey

2008-03-21 @ 20:28:05
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Evis

Tack Ellie och ja Kajsa, det tycker jag också, att det är de köpen som är bäst.

2008-03-21 @ 21:35:34
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0