Slimmade kostymer

När vi ändå är inne på slimmade kostymer och sextiotalsstil för killar:


Bild: www.burton.co.uk

Ben Sherman, känt engelskt herrmärke från 60-talet och framåt har producerat denna underbara kostym för den engelska herrekiperingskedjan Burton. Om du är man och har vägarna förbi England rekommenderar jag starkt ett inköp, eller i alla fall en provning, tyvärr kan ju inte alla ha den här sortens kostym (inte min man till exempel). Om du köper en så kom bara ihåg att det är smal slips, som på modellen, som gäller, inte de breda slipsar de av någon anledning visar ihop med de övriga kavajerna.

Och, det är inte ofta jag säger sån't och det må vara sexistiskt, men jag tycker att pojken på bilden är riktigt het. I kostymen, allt annat vore bara läskigt, så det är nog egentligen kostymen som gör det.


Just nu spelas: Ännu mer New Order


Kommentarer
Postat av: Free Fashion Pia

Det dumma är att manspersonen ifråga inte får vara utrustad med minsta lilla extrakilo för att passa riktigt bra i en sn kostym.....(när vi nu ändå pratar om ämnet storlekar).

2008-06-27 @ 13:12:46
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: Evis

Precis. Det är därför min man inte kan ha den. Fast i och för sig kan man vara betydligt större än sådär om bara kostymen är välgjord, en välsittande kostym kan trolla bort mycket och den behöve rju inte vara såå tajt för att den har en slimmad skärning.

2008-06-27 @ 13:24:12
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Nej inte behöver man vara supersmal för att klä i en slimmad kostym. Man ser som regel slankare ut i ett par smalt skurna byxor än i traditionella gubbyxor. MEN jag tycker kostymen på bilden är för liten! Det är mycket tveksamt om kavajen går att knäppa. En kavaj måste gå att knäppa utan att det stramar, annars blir det framförallt ett fult tvärgående veck på ryggen. Och jag skulle vilja haft ned ärmlängden på både skjorta och kavaj bara lite. För övrigt supersnygg.

2008-06-27 @ 13:50:03
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Jag tycker nog egentligen att byxorna är lite tajta också, men om han hade tagit på sig en storlek större så.

2008-06-27 @ 13:54:26
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Bim HD

Hm, ska se om jag hittar fram till en av killarna som modebloggar - igen... Fattas SÅ mycket i min dator efter ominstallationen!!!

Dock fick han mer eller mindre utskällning för att han hade klätt sig i smala byxor och lite mer slimmad skjorta - urläcker på honom... Men, fick då höra av både kvinnor(?) och män(?) att det inte såg ok ut... mer som en övervintrad gubbe från 40-talet, suck... De hade inte en enda poäng rätt, ungefär...

Må så grankott... ngn vars gubbe sällan har kostym, passar inte riktigt i det... oavsett snitt... skräddarsydd kanske? ;)

2008-06-27 @ 20:40:16
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0