Massa snyggt på H&M

Jag tog en liten sväng ner på Avenyn när jag var ute idag och besökte där "mitt" H&M, dvs det jag oftast handlar på och där jag hittar bland stängerna. Eller snarare hittade, eftersom de har byggt om nyligen, men det kommer sig nog. Där fanns så mycket fint: jättefina, vadlånga kjolar med dekorativa knappar, av en typ som jag hade i slutet av 80-talet (fast de finns förstås inte på hemsidan så att ni kan få se dem), och söta, feminina blusar som passar så bra till dem, blommiga toppar och lockande, glittrande armband.


Men nu är det så att i alla fall jag blir påverkad av vad jag redan har på mig för stil, så att jag bara kan tänka mig liknande saker när jag går och (fönster)shoppar. Så hur fint jag tyckte att allt det här var så drogs jag bara mot rutiga och randiga herrskjortor. Jag får nog titta efter feminina kläder en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Maritha

Jag är imponerad över alla som faktiskt orkar gå och titta på H&M. Där är det ju så stökigt och oorganiserat och det är ju synd för det finns ju ett och annat intressant där tydligen.

2008-06-03 @ 17:50:11
Postat av: Evis

Det är därför jag vill gå på "mitt" H&M, där jag hittar.

2008-06-03 @ 18:05:39
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Jelena

Den turkosa kjolen vill jag verkligen ha!

2008-06-04 @ 18:39:18
URL: http://styleiseternal.blogg.se/
Postat av: Evis

Jo, den är verkligen underbar. Den finns också i rosa som går över i orange och det är inte dumt heller. Det som hindrar mig är att jag redan har så mycket kläder.

2008-06-05 @ 08:37:17
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0