Dit och tillbaka igen

Nu hart jag alltså åkt Göteborg - Kristiansand tur och retur på ganska exakt 24 timmar. 8 timmar buss och 11 timmar bil sammanlagt. Och så fem timmar i Kristiansand då.
   Jag var jättepraktisk i mitt kläd-tänkande: förutom att jag hade strykfri klänning til själva konserten reste jag i behå utan bygel, trikåklänning, leggings och kofta. Och skor då, men dem tog jag av mig på bussen och tog istället på mig strumpor, satt i öronproppar och drog en tunn svart ylleschal över mig som täcke - den är perfekt till det, värmer lagom och stänger dessutom ute ljuset. Men inte sov jag för det, kanske en timme i trakten runt Moss. Så jag var rätt snurrig i huvudet av sönbrist när jag kom till Oslo där jag satte mig och läste en extremt teoretiskt krävande bok om sexualiteter under medeltid och renässans i väntan på att min skjuts skulle dyka upp. Det gick så där och jag insåg att jag faktiskt inte har så mycket nytta av boken ifråga.

Så här såg min reseoutfit ut:



och jag tycker att det blev rätt snyggt även med leggings till mina espadriller:



Sen vidtog då fem och en halv timmas bilresa över norska Sörlandet, tillsammans med Ragnhilds moster, bror och morfar. Trevliga människor alla tre, men jag var ganska sömnig.

Konserten var jättebra och hennes finalnummer, Telemans Kanariefågelkantat var fantastiskt (jag tänker lägga upp bilder i en egen post). Efter konserten gick vi på restaurang på fiskebryggen och sen började en kamp mot klockan för att hinna med sista bussen hem till Sverige; den jag hade köpt biljett till var det ingen chans till.

Eftersom jag skriver det här ser ni att jag hann med 22.50 bussen och den här gången sov jag i alla fall från strax utanför Oslo till Uddevalla och sen från alldeles efter Uddevalla till Kode.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Gläder mig att du höll dig vaken just genom/förbi Uddevalla!



Men rätt så jobbigt låter ju alltihop.

2008-06-02 @ 09:54:10
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Jobbigt fast kul.

2008-06-02 @ 10:00:18
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0