Vår/sommar hos Vivienne Westwood

Mitt första intryck av Vivienne Westwoods vår/sommarkollektion var att den var lite av en besvikelse - det var spretigt och dessutom ganska mycket av vad min vän Blåva Anna kallar "havregrynsfärgat", dvs rätt tråkiga beiga toner. Det är ju något som kommer varenda vår hos varenda designer och det är bara mängden som varierar - just i vår är det mycket.
Men en bit in, och när jag tittat på den mer än en gång, hittade jag en hel del fint, roligt och annorlunda. En del av det annorlunda var inte speciellt bärbart, men det sorterade jag bort. När hon är som bäst fortsätter hon med att vrida till tillskärningen på annars klassiska plagg och visar därtill att hon är en mästare på att hantera tyg.


Bilder från style.com

Fast snyggast av alla var faktiskt Vivienne själv - den klänningen hade jag gärna haft på mig.

image496
Bild från style.com


Just nu spelas: The Smiths: "How soon is now?"


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Hm, jag tycker nog det fanns flera klänningar i fina skärningar och har väl inte så mycket mot havrefärgat om snittet och tyget uppväge den bleka färgen... mest gillade jag nog dock den som ligger allra först i slide showen. Grå.

2008-01-11 @ 15:35:20
Postat av: Evis

Jo, det fanns många fina, jag har typ 15 bilder sparade i datorn, men man kan ju inte visa alla. Men visst var den ovanligt spretig?

2008-01-11 @ 15:49:53
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Kajsa

Shiiiit! Jag blir så sjukt imponerad att man kan gå i sådana skor i den åldern fortfarande.- jag kan ju liksom inte det, och jag är facila 19!

2008-01-11 @ 20:42:00
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Evis

Kajsa: Det kunde jag inte heller när jag var nitton; jag tror att man får öva mycket. Nu har jag ju inte riktigt så höga skor, men betydligt högre än vad jag hade då.

2008-01-11 @ 22:24:42
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0