Minimarkets strumpor

Jag gillar verkligen mycket på minimarkets visning: jackan längst till höger skulle gärna få flytta in i min garderob i höst och den puderrosa kapp- och byxensemblen tycker jag är fantastiskt vacker och både 30-talsglamorös och modern på samma gång - skulle förstås aldrig själv ha på mig något sådant, men jag kan ju beundra det ändå. Och klänningarna var fina, var på sitt sätt; de hade en rätt fin med dubbelknäppning hela vägen fram också.

image572
Bilder från www.modette.se

Snyggast tyckte jag nog dock att kombinationen av deras klänningar eller kjolar och de längsrandiga strumporna var. Först trodde jag att det var leggings och att det var deras egna och gjorde en liten minnesanteckning längst bak i huvudet att kolla upp dem; jag har inte haft längsrandiga leggings sen 80-talet, men det här tycker jag var snyggt.
Men sen såg jag den svarta gördeln längst upp sticka fram på en bild och insåg att det var strumpor och att jag därmed också visste var de kom ifrån:
De randiga kommer från Music legs, jag har själv ett par i rosa och svart. Tyvärr blir de mer overknee-strumpor så fort man har något som liknar vadmuskler; men har man smala modellben funkar de jättebra som stay-ups. De med ett ben i var färg är strumpbyxor och kommer från Leg Avenue.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Så kort kjol och strumpor??? Näää! Jag har läst självbiografier om småpojkar som legat under kafferepsbord och spanat in under tanters klänningar för att få se den vita fläskranden glipa fram ovanför strumpkanten. Är det såna våta pojkdrömmar som ligger bakom?

Själv minns jag tiden innan strumbyxorna, man kände sig inte det minsta sexig och minst av allt bekväm med gördel, strumpeband och kalla lår till kort kjol. Stay ups introducerades i en tid när modet inte alls var särskilt kort.

Annars tycker jag kläderna är snygga!

2008-01-31 @ 09:46:58
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Nä, jag vill inte heller att kanten på strumporna ska synas: jag ville ju att det skulle vara leggings - och så var det inte det. De med olika färg på benen är i alla fall strumpbyxor, men jag tror att de bara är one size. Fast det var ju inte dem jag ville ha.

Synliga strumpor är ännu värre på Whyreds visning, som jag verkligen gillar annars, framför allt herrkläderna. Där syns hela överkanten av de svarta tunan strumporna _och_ strumphållarbanden - Billigt effektsökeri kallar jag sådant.

2008-01-31 @ 09:58:15
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0