Benetton

Jag är rätt säker på att jag aldrig köpt ett enda plagg från Benetton. Inte ens på 80-talet då de var jätteinne. Kanske i synnerhet inte då, då att vara inne var något de subkulturer jag hann med att tillhöra under 1980-talet var extremt lite intresserade av. Men inte heller senare, när de väl egentligen inte varit direkt inne, utan mera kört sitt eget race, har jag varit intresserad: för pastellrandigt och för barnsligt på något sätt.
Men årets vår/sommarkollektion hade både en skjorta, en tröja, en kjol och ett par strumpor/strumbyxor jag gillar, så kanske det blir en premiär i år?

image570


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Åh jag har haft hundratals benettonplagg från mitten av 80-talet och fram till 2000 ungefär! Nåja... men nästan. Och jag lovar att inte ett enda av dem har innehållit en enda pastellrand. T-shirts, linnen, leggings, klänningar. Sen fanns det inte lika mycket till mig men jag har varit storkund till alla tre barnen, där rör det sig nog om hundratalet plagg också. Men inga pastellränder där heller... Däremot många fina blommor, starka färger och superkvaliteter.

2008-01-30 @ 17:41:07
Postat av: Maritha

Jag har tvärvägrat Benetton sedan deras värdelösa (läs vidriga) reklam på 90-talet och jag har aldrig givit dem en chans. Tveksam om jag kommer göra det i framtiden heller för deras färger är tröttsamma.

2008-01-30 @ 18:32:35
Postat av: Annaa M

En anledning till att Benetton blivit omöjligt senare är dels att vi kort sagt utvecklades åt olika håll deras designers och jag, dels att barnen blev för stora och dels att vuxenstorlekarna blev för små. De var nog först med att göra riktigt små kläder. Har ju en god vän som i min ålder drar ungefär liten storlek 32 och hon har alltid varit jättelycklig över att det finns en affär där hon kunnat köpa vuxenkläder!

Kläderna ovan imponerar dock inte särskilt.

2008-01-31 @ 02:20:44
Postat av: B-M

Jag har lååååånga armar och lång överkropp och tyvärr är Benettons kläder oftast för små. Den mittersta outfiten var helt i min smak annars!

2008-01-31 @ 07:55:53
Postat av: Evis

Precis, den mittersta.
Jag har jättelång överkropp men korta armar, en kombination som gör att jag alltid måste kavla upp alla ärmar jättemycket.

2008-01-31 @ 08:47:16
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Bim H-D

Jaha, och var tog mitt inlägg från igår vägen då? Försvann ut i det blå, månne... hm...
Jag meddelade att jag ÄGER en hellång jeanskjol från detta företag. Inhandlad i Kalmar av alla ställen, hihihi... Konstigt nog använder jag den enbart på sommaren, trots längden. Borde ju kunna användas även på vintern, hm. Kolla in länkarna där ovan och inhandla strumpbyxor? Eller rusa runt på rea och hitta BETYDLIGT billigare kanske? ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som inte har någon sådan butik här i närheten och inte gillar det jag ser där ovan - kanske ;) Möjligen var för sig, men INTE tillsammans, hihihi...

2008-01-31 @ 10:53:00
URL: http://www.sjoebacka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0