Vattensköld

Ja, det är det det betyder alltså: Aquascutum. Precis som Burberry är det en gammal engelskt regnrocksfirma. Deras första produkt var vattentäta trenchcoats för soldaterna under första världskriget. Det är därför fullt rimligt och traditionsenligt att en stor del av deras kollektion består av olika rockar och kappor. Fler snygga än vad jag kan visa här. Men de hade också klänningar och kjolar och räds inte att kombinera rött och cerise, eller för den delen starkt citrongult och mörkgrönt.
Jag gillar verkligen rocken till vänster, men tycker att det är det bästa exempel jag sett på att en sur min förstör helhetsintrycket; hon ser ohyggligt trumpen ut och det gör det svårt att ta till sig rocken också, men jag gillar verkligen kombinationen av kitt och mörkgrått.

image632
Bilder: www.style.com



Och deras skor är hela framtill!! Får jag se ännu ett par stövletter med öppna tår och se ännu en modebloggare förtjust kvittra om hur snyggt det är kommer jag att kräkas.

Regnrock heter förresten "Cappa pluviale" på latin, men de tyckte väl att Aquascutum lät coolare.


Just nu spelas: The Jesus and Mary Chain: "Head on"


Kommentarer
Postat av: B-M

Oväntad men härlig färgkombination längst till höger.

2008-02-13 @ 09:55:18
Postat av: Evis

Precis, jag vet inte om jag gillar "njurbältet" och passar inget vidare i polo själv, men färgkombinationen var så härlig.

2008-02-13 @ 10:05:48
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Men väldigt konstigt med en kortärmad regnrock! Den högra alltså, inte ens trekvartsärm.

2008-02-13 @ 13:44:19
Postat av: Evis

Jag försökte tänka positivt: att det liksom var smala ärmar nertill som de kavlat upp till armbågen. Men det är det säkert inte.

2008-02-13 @ 14:18:21
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Kajsa

Du är så bra på att hitta fina kläder på style.com. Jag har det långsammaste bredbandet som finns så vissa sajter tar "en evighet" att ladda upp, tex style.com, tur att jag har din blogg att titta i. =)

2008-02-13 @ 17:22:14
URL: http://whythis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0