Sömnbrist och skjorta

I natt har jag sovit ungefär tre timmar i småsnuttar. Det började med att hjärnan hakade upp sig på saker så att jag inte kunde somna, sen började Majas mage att krågla och ovanpå det gjorde lederna så ont att jag inte kunde sova utan att ta starka tabletter: som förstås gjorde att jag hade svårt att somna, som de alltid gör. Men det hade nog gått om inte ungaf röken kastat sig runt i sängen hela natten.
Hade jag inte haft föreläsning klockan 9.15 hade jag lagt mig att sova igen när jag lämnat hnne på dagis, men nu är det bara att gå ut och försöka hitta adrenalinet som behövs för att göra en riktigt bra föreläsning. Det är om Afrika och Kina innan 1500, så det är i alla fall något jag känner mig entusiastisk över.
Och sen, när jag är pigg av sagda adrenalin, ska jag nog ta mig ner til ett H&M med herravdelning och köpa en skjorta jag såg där i veckan: smalrandig i två mörkgrå nyanser och med vit krage. Det sistnämnda ger lite åttiotalsyuppievibbar, men den är i alla fall inte blårandig. Till mig förstås, min man har ännu inte använt mer än en av de skjortor jag köpte till honom i Ullared för ett och ett halvt år sen, så han behöver ingen ny.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0