Jag vill ruinera mig på Monki

Vårkollektionen är uppe på hemsidan nu och jag har redan hittat fem grejer jag tror skulle passa mig alldeles utmärkt! Om jag hade behövt några kläder, vilket jag inte gör. Fast jag har inte råd heller, inte för att de brukar vara dyra utan för att jag har dålig inkomst. Men så småningom kommer nog den turkosa jackan och den rutiga schalen i alla fall att hamna i min garderob. Jag kan nog övertyga mig själv om att jag behöver en sommarjacka.

image681
Bilder: monkigirl.se

Förresten måste jag säga att jag är rätt impad av deras webbsida, även om den laddar ganska långsamt. Fast jag skulle vilja veta vad kläderna kostar också.

Kommentarer
Postat av: Sara

Men kan man inte köpa exakt såna saker på Ellos, typ? Eller Coop Forum? I don't see it.

2008-02-22 @ 21:30:18
Postat av: Annaa M

Sara; någon annan, jag tror det var Carolina Skande, ansåg att Monki var "ungefär som H&M". Du säger t o m exakt som Coop Forum som så vitt jag vet inte har någon egen produktion, men jag antar att det var för att markera sunknivån. Jag förstår inte någon av er. Jag tycker Monki har hittat en alldeles egen profil. Med vissa misstag, vilket inte minst syntes på årets slutrea där det hängde massor av exemplar av några få plagg kvar. Dels är det mönstren - som iofs inte syns något av på de här plaggen - dels själva designen. Dels deras linnen som redan känns som klassiker i ett par olika varianter, dels annorlunda skärningar som t ex den turkos koftan, de känns också redan karaktäristiska. Dessutom lyckas de bra med materialen, trots att de är billiga, jag har plagg av flera olika bomullskvaliteter därifrån och alla har stått sig mycket bra både mot användning, tvätt och torktumling.

Dessutom kan man hos Monki hitta enstaka plagg av annan ny märkesdesign också, ibland riktiga läckerbitar.

Det enda jag har emot Monki är de låga klädställningarna i butikerna där det är svårt att få loss galgarna.

2008-02-22 @ 21:42:19
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Precis, klädställningarna är en mycket irriterande grej. Dessutom är jag såg medleålders att jag har svårt för nivån på musiken ibland.

Jag tror förresten att det inte riktigt syns hur speciella grejerna är på bild

2008-02-22 @ 22:39:26
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Dotter och jag skulle någon dag kunna spänna på oss var sin dagens outfit för att visa... Hm.

2008-02-23 @ 00:45:36
Postat av: Kim

Priserna är för höga i förhållande till kvaliteten som ligger långt under H&Ms.

2008-03-04 @ 11:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0