Jag borde inte få ha plånboken med mig när jag går ner på stan

I alla fall så köpte jag en likadan kjol som både Nanó och min tillfälliga chef på Twilfit, Sheima, har. Redan när jag såg den på Sheima ville jag ha den, men eftersom den inte fanns på H&M då trodde jag att det var kört. Men när jag gick in på H&M på Avenyn idag hade den kommit in igen!
Jag ska ta en bild sen, men så länge kan ni gå till Nanós blogg och titta på hennes inlägg från den 27/1 och se den på henne, jag har tyvärr inte listat ut hur, eller om, man kan länka till ett speciellt inlägg hos blogger.

Jag köpte också två behåar till den ena dottern; en kostade 79,90 som ordinarie pris och den andra köpte jag för 50 spänn på KappAhls rea. Det är inte rättvist att det aldrig finns billiga behåar för oss som har F-kupa! Fast bra att det finns billiga till barnen.

Maja fick ett par strumbyxor i hennes storlek, alla hon ärvt var i storlek 86, och ett par alldeles för stora röda glittriga skor. De är i storlek 29 och hon har 25-26, men man kan ju inte låta bli att köpa "hubinskor" när man ser dem - vi har sett Trollkarlen från Oz två gånger redan sen hon kom hem från dagis. Hon växer väl i dem.

Kommentarer
Postat av: Linda

Tryck på permalink så öppnas just det inlägget.

2008-02-05 @ 18:29:42
Postat av: Evis

Det finns inga permalink i blogger, det är det som är problemet.

2008-02-05 @ 19:06:55
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Fin kjol, ska bli spännande att se den på dig !

Du köpte ju bara saker som ni behövde, eller hur ? :)

Jag bloggade på blogger förut och problemet är att Nanos inlägg inte är klickbara. Tror att det är en fråga om att ställa in bloggen på individuella inlägg eller alla i en lång rad...
/Ingela som känner sig manglad idag :(

2008-02-05 @ 20:39:05
URL: http://ingelasmobil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0