Fru Bleknos

Med om inte darriga ben så i alla fall distinkt darrig mage var det idag dags att våga sig ut i det fina vårvädret. Bra är jag inte än, i natt hade jag svårt att sova på grund av att magen värkte, men min äldsta hade ett läkarbesök och det var klart att jag skulle följa med (första läkarbesöket sen de hade streptokockinfektion som treochetthalvtåringar). Och det var skönt att komma ut, även om jag fick lov att ta det lugnt ibland: solen skiner och krokusarna har tittat fram och det känns väldigt vårigt.
Jag gjorde väl inte direkt det fina vädret heder, men här är i alla fall en dagens:

image634
Örhängen: Kicks
Väst: Frackväst i fantastisk kvalitet från Emmaus
Topp och jeans: H&M

När jag kom hem hade jag fått meddelande om ett rek. Mycket mystiskt, något sådant väntar jag inte alls. Så fort jag stoppat i barnen mat ska jag gå och hämta ut det.


Just nu spelas: Fågelsång i träden utanför fönstret


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Det är säkert ett jättestort forskningsanslag eller en ny dosa till internetbanken.

2008-02-13 @ 16:24:02
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Vi har inte dosa. Jag var rädd/förväntansfull att det var Försäkringskassans beslut om sjukersättning, men det visade sig vara sjömansklänningen, bilder kommer sen.

2008-02-13 @ 16:27:29
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Bim H-D

Hm, väntar med spänning på bild av klänningen på ;) Känns lite sommar med den stilen - tanken mot att "alla" hade det på den gamla tiden... Ja, om man tittar på sådana bilder... vita ellar blå... sjömanskostym till killarna ;)
Hm... vi har inte heller dosa - nordea håller dock på att byta ut till det så... vi kommer att få en vad tiden lider, dock. Ungarna har bank med dosa, och ofta sitter man här med skraplott och ÄR irriterad över att man INTE har en sådan... Gillade inte deras först, nu gör jag det ;) dvs, jag väntar på min, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som borde blogga om gårdagens härliga läkarbesök - sjukvården av idag... men, har inte orkat med än klippt och klistrat från andra bloggare - dvs tävlingar och annan info... vill bli frisk jö!!! antar du vill det också ;)

2008-02-13 @ 17:51:59
URL: http://www.sjoebacka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0