Dagens: den nya kjolen

Nu ska jag springa iväg på lunch och möte med två kollegor, med vilka jag har spännande ansökningsplaner. Och jag har förstås den nya kjolen på mig. Jag har också, något som är väldigt ovanligt, ett skotskrutigt diadem på mig - mitt huvud är nämligen så stort att de klämmer och ger mig huvudvärk, men för några timmar kan det väl gå.

image608
Kofta: Ssiley, Myrorna
T-shirt: H&M
Kjol: H&M
Strumbyxor: H&M

Kommentarer
Postat av: Bim H-D

Ja, det är många som anser sig tjocka - dock utan att vara det... tom om det inte ens längre finns storlekar som passar... Ja, ändå är de feta, suck. Finns många hemska bloggar där ute i världen att läsa, läs vårt land enbart...
Själv har jag varken 36 eller 46 och känner mig trots det och ålder rätt nöjd... Mina outfit-bilder är inte några direkta modebilder, men en vanlig människas kläder på väg till jobbet. Jo, jag älskar kläder, men det är inte det som styr... även om jag skulle vilja styra det åt mer det hållet ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som tittar in titt som tätt som sagt var ;)

2008-02-06 @ 13:14:02
URL: http://www.sjoebacka.se
Postat av: Katarina

Jag kan säga att det krävs inte så stort huvud för att diadem ska vara obväma. Jag gillar dem, men har svårt att hitta nåt som jag kan ha i mer än en kvart utan att få ont.

2008-02-06 @ 13:19:08
URL: http://katarinaknits.wordpress.com
Postat av: Evis

Jag har faktiskt haft mitt på i 3 timmar nu, kors i taket! Jag har skjutit bak det litet så att det inte sitter där huvudet är som bredast.

2008-02-06 @ 13:23:40
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Jag har köpt ett jättebra diadem på Glitter, det är ganska brett och är nästan runt i ändarna (lite svårt att förklara men ser man ett så förstår man vad jag menar) och det varken klämmer eller skaver.

2008-02-06 @ 18:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0