En färg från topp till tå

Förra hösten förekom det hos nästan alla modehus, men mest konsekvent hos Bottega Veneta. Jag tyckte redan då att det var snyggt och Narciso Rodriguez visar i sin pre-fall-kollektion just hur snyggt det kan vara - jag vill ha den grå dräkten!


Bilder: www.style.com


Just nu spelas: "Förunderligt och Märkligt" på P2s klassiska jul-webbradio


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker jackan ger ett konstigt avklippt intryck. Och sen hela grejen med de där små klänningarna. Jag ser ju hur framförallt den grå sitter ganska fladdrig och löst och faktiskt rätt illa på en mager flickkropp. Och jag vet ju hur du och jag skulle se ut i liknande plagg; som min mamma på 60-talet. Och så vill jag verkligen inte se ut!

2008-12-22 @ 09:37:11
Postat av: Bim H-D

Hm, tror jag gillar den röda... eller är det för att det är jul i antågande? Hm, kan också bero på att det är röda skor? Det sägs ju att röda skor är något varje kvinna måste ha i sin garderob... glädje?

Må så grankott... kramis i juletider...

2008-12-22 @ 10:48:41
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Evis

Jag tror faktiskt att den grå jackan skulle vara snyggare på mig än på modellen, eftersom jag har mer kurvor än henne. (Under förutsättning att den var tillräckligt lång i ryggen.)

2008-12-22 @ 15:42:44
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Lena

modellerna var ju verkligen ett urdáligt val. lite mer bröst och kurvor och en storlek större hade inte skadat. men den röda klänningen vore fantastiskt pá mig. tycker jag. vill ha!

2008-12-22 @ 16:30:27
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: Annaa M

Visst har Lena rätt i att modellerna är för magra för kläderna, framförallt den grå klänningen som ju blir riktigt illa med fladdret över magen.Men å andra sidan; just en ganska åtsiddande figursydd klänning av det här slaget på en även måttligt överviktig kropp, det är tantigheten personifierad för mig! Kanske just för att det är så mycket mammagenerationskläder för mig. Vi har väl diskuterat det förr, hur just de kläder ens mamma bar när man själv var tonåring känns omöjliga. Kanske också för att det var liknande plagg man själv bar som första vuxenkläder. Jag har haft såna där små fodral också, på 60-talet.

2008-12-23 @ 16:38:35
Postat av: Evis

Jo, jag har ju svårt att se mäg själv i utställda kortkorta klänningar i syntet, eller för den delen byxdressar med utsvängda byxor, som är sådant som min mamma hade på 70-talet.

2008-12-23 @ 19:01:22
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0