Strumpor till fint och vardag

Efter ett par månaders uppehåll skickade jag igår iväg en ny strumpbeställning till SockDreams. Det blev både nya ankelsockor, eftersom jag slitit ut de flesta jag har; A chevrons är hyfsat billiga och snygga ankelsockor. De här var extra billiga eftersom jag fann dem i "Clearance". Sen har jag lyckats få hål både i mina strumpor med genomskinliga längsgående ränder och dem med hjärtan och jag gillar dem verkligen så nu när det varmare vädret är på väg passade jag på att införskaffa nya. Kanske kan det fungera som en vårbesvärjelse? Om det inte funkar kan jag ju alltid ta på mig ett par grafitgrå spetsstickade strumpbyxor i ull. Inklusive frakt blev det 350 kronor, jag är mycket förtjust i den låga dollarn.

image795
Bilder: SockDreams


Just nu spelas: Teenage Fanclub: "Alcoholiday" från BandwagonesqueKommentarer
Postat av: Bim H-D

Ja, jag ska inte ens påpeka vad jag anser om deras sk försök till flytt nej... dock härligt att se att det ÄR uppdaterat hos någon på blogg.se igen, jippie!!! ;)
Hm, nu bara MÅSTE jag gå in och kolla strumisar igen... gillar verkligen de där med spets, antagligen de med ull, hihihi... och de där "vanliga" strumporna, och... äh... ;)
Må så grankott... värmländskan Bim

2008-04-01 @ 09:55:15
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Evis

Japp, det är ullstrumporna som är med spets.

2008-04-01 @ 10:07:23
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Kajsa

Det gför mig väldigt väldigt glad det här med den låga dollarn. För det betyder att min resa till USA kommer att kunna ge så himlans mycket mer. Vissa grejer var billiga innan och det kommer att bli grymt mycket billigare nu. Forever 21, here I come!

2008-04-01 @ 14:16:17
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Evis

Kajsa. Jo, det förstår jag. Jag skulle också väldigt gärna åka til USA nu; och hälsa på folk och köpa tyg.

2008-04-01 @ 17:51:56
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0