Spritt språngande galen

Om jag inte är det, kommer jag i alla fall att verka det när jag sytt min knälånga vida kjol i det här tyget som jag köpte på Tradera:

image876


Allt är förstås Erins på A Dress A Day fel. Med uttalanden som "I think there's a lot to be said for cheerfulness in dress" och klänningar i tyger med robotar, bokstäver och korsord har hon hjärntvättat mig. Eller så var jag sådan redan innan och har nu hittat mitt rätta jag och en själsfrände.

Kommentarer
Postat av: Bim H-D

hihihi... väntar med spänning på att se resultatet! Kräver sin kvinna, ja! Men, du är rätt person att bära det, japp. Och det beror precis vad man bär till det!!! Och tyget i själv ger dig rätt många valmöjligheter dessutom... hm, nyfiken...
Må så grankott - ngn som nu sänt mått på mig själv till designern i familjen och en bild på en tänkt kjol... Ja, lite utgångspunkt från den och lite ändringar här och där, osv... Väntar med spänning på mönstret... dock önskade hon sina mönsterkonstruktionsböcker tillsända, kvar här än... och ändå meddelade hon att det är på G ;) Innebär det att jag inte behöver sända dem på posten tro, hm... :)

2008-04-30 @ 12:48:20
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: joanna

haha men det är ju helt fantastiskt!
det kommer bli en glad kjol.

2008-04-30 @ 20:57:17
URL: http://vackrakladerochannat.blogspot.com/
Postat av: ingela

Jag håller på att sy en sommarkjol i indonesisk batik i grönt-vitt. Jag har ju MASSOR med roliga lapptäckstyger med udda motiv. Smart idé, du har inspirerat mig ! :)
Kommer behöva mycket kjolar till sommarens varma danskvällar.
Kanske t.o.m borde sy en byxkjol som jag har saknat såå sen de var populära på 80-talet.

2008-05-02 @ 12:40:14
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Evis

Lapptäckstyger är grejen! Synd att de är så dyra bara (oftast).

2008-05-02 @ 12:58:17
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0