London!

I eftermiddag bär det av. Vi ska bara var där i tre hela dagar; vi kommer fram vid sextiden i eftermiddag och sen ska vi ta oss ut till Wimbledon, käka och kanske ta en promenad om det inte regnar. Så vi har inte planerat så mycket. Jga har sparat ner den här shoppingguiden från Fatale, strukit hårt i den och lagt till viktiga affärer som Bravissimo, What Katie Did och Forbidden Planet (dit går vi alltid). Jag ska förstås också ut till Shepherd's Bush och besöka Classic Textiles och marknaden och rent allmänt gå omkring, eftersom vi tycker om området. Barnen vill gå på Imperial War museum, The Tower och åka London Eye. Jag tror att det kommer att räcka till och bli över, så det blir nog tyvärr inget besök på Hampton Court den här gången heller.
Vi kommer att besöka internetcafé åtminstone en gång under resan, för att få resultat från derbyt mot Gais, men det är tveksamt om det blir något bloggande, bara lite i såna fall. Å andra sidan kommar jag att fylla bloggen med bilder på shoppingfynd på lördag eller så.

Kommentarer
Postat av: Anela

hoppas du får en kanondag och en underbar tid i London, är lagom avis! :)

2008-04-15 @ 10:08:54
URL: http://anelamedettaiborjan.blogg.se
Postat av: Johanna från Fjällbacka

Älskar din bakgrund! Ha en underbar tisdag, titta gärna in på min blogg!

2008-04-15 @ 10:11:15
URL: http://framtidstankar.blogg.se
Postat av: h-lady

Ha´en underbar resa och varmt välkommen tillbaka!!

2008-04-15 @ 10:14:06
Postat av: Annaa M

Hoppas ni får en bra resa och inte blir ruinerade första dagen bara på resor med t-banan! Se till att kolla upp alla tänkbara rabattkort och sånt direkt. Vet att det var något litet jag hade tänkt be dig köpa, men det har jag redan glömt.

2008-04-15 @ 11:17:43
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Det kommer bli dyrt första kvällen från Heathrow till Wimbledon och likadant på morgonen på lördag, men resten av tiden ska vi ha off-peak tredagarskort. Det finns barnarabatt för Vendela och Valeria (som dessutom åker gratis på alla bussar och spårvagnar även utan kort). Majan åker förstås gratis.
Resekostnadern har vi räknat med att de blir dyra när man bor ute i zon 3.

2008-04-15 @ 11:21:10
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Veronica

Oh vad härligt!

2008-04-17 @ 14:04:59
URL: http://veronie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0