Grått

Med tanke på gårdagens kommentar om min klädsel så är det väl ett rent mirakel att jag inte dök upp i orange kroppstrumpa med rosa och rödprickig tyllkjol bara för att vara besvärlig idag (ok, jag har inga såna kläder, men nåt liknande). Istället höll jag mig till grått. Och Margaretaflätor; jag har hört att det är inne ;) Fast  det var inte därför, den hör till mina standardfrisyrer, det är bara mitt hår som har varit för kort för den ett tag.

image804
Tröja: Gina Tricot
Halsband: Mona Mahmoodzadeh
Kjol: Gissa!
Gråmelerade strumpbyxor: H&M
Skor: Remonte

Efter radion träffade jag maken och dottern utanför Stadsbiblioteket och köpte årets första lösglass: Cappucino och Hallonsorbet i rån.
Nu ska jag bada och sen ska jag jobba.


Just nu spelas: Placebo: "Slave to the wage" från Black Market Music


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Hi hi, jag som just skulle börja rota i lådorna efter mina lika illrosa leggings att ha på MJV:s årsmöte i helgen! Jäpp. Jag ska dit. Sitta ordförande.

2008-04-03 @ 15:30:19
Postat av: Evis

Jag kommer ju inte sluta ha dem; jag älskar dem: de sitter uppe, de är extremt färgstarka och dessutom högblanka vilket gör dem lite nya + att kjolar inte fastnar.
Du är en bra mötesordförande, det kan nog behövas.

2008-04-03 @ 15:59:38
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Ja, usch då. Kan vara skönt att slippa delta i debatten kring uteslutningsfrågan, bara försöka ordna upp den. Har du varit med om sånt förr? Visst brukar man vilja lägga uteslutningspunkter allra först på dagordningen? Men risken är väl förstås då att det inte blir så mycket mer tid för möte.

Nu har Kenza köpt en likadan jacka också!

2008-04-03 @ 17:01:15
Postat av: Evis

Uteslutningen missade jag, jag kom bara med en allmän iakttagelse. Jag har faktiskt ingen erfarenhet av sådant, men det låter skitjobbigt.

Jo, jag såg att Kenza också fått tag i en, nu kan man knappt skilja på oss.

2008-04-03 @ 17:13:03
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Haha, dansskor.se har rea på en hudfärgad kroppsstrumpa !?. Men jag lyckades hålla mig ifrån att köpa vare sig den, tyllunderkjol eller nätstrumpor i roliga färger. Det blev ett par Sancha Salsette-skor istället. Min killkompis skrattade gott åt att de sorterar mjuka paljettskor under unisex, men de hade inte hans storlek :)

2008-04-03 @ 17:59:35
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Inga M

Skitsnyggt var det där som Du har på Dig på bilden!

2008-04-04 @ 18:59:06
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Evis

Tack Inga!

2008-04-04 @ 19:04:32
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0