Förtroende

Imorgon har jag tänkt att min man ska toppa mitt hår några centimeter. Jag har märkt att det trasslar sig i ändarna och att en del toppar ser kluvna ut, så även om jag håller på att spara ut så får jag kapa lite. Det räcker till att sätta upp i alla fall, med lite trixighet.
Min man har inte klippt någon förut, men mitt hår är klippt av rakt och han har bra finmotorik, skarp blick och bättre ögonmått än jag så det ska nog gå bra. Sen funderar jag faktiskt på att tona det i en bara lite mörkare askbrun färg, jag tycker om den större kontrasten det ger mot mitt ansikte.

Kommentarer
Postat av: DONNASANDRA

Det är ju bra att ha någon hemma som kan klippa en, så han får helt enkelt träna upp sig :-) Min pojkvän fick klippa mig under den korta perioden jag hade lugg och det blev bättre än det frisören gjort :-) Askbrunt låter också som en bra idé. Godnatt!

2008-04-28 @ 00:34:58
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Annaa M

Det går nog bra. Mellan klipper mig med en slö högersax och det blir bättre än hos frisören för hon lyssnar på vad jag säger.

2008-04-28 @ 01:32:20
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Ell

Svar: Å tack så mycket för hjälpen. Kanske man skall testa att skicka efter något då. Någon gång måste man ju pröva iallafall.. :)

2008-04-28 @ 08:36:48
URL: http://eeklind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0