Baskrarna

Jag svär att det inte finns en enda bra bild på mig från Londonresan; jag ser jättekonstig och/eller ful ut på de flesta. Sen är det ju oftast jag som håller i kameran, vilket gör att det helt enkelt inte blir så mycket bilder på mig. Men här är i alla fall mina nya baskrar: två för tio pund på Shepherd's Bush Market.

image848


Jag har sagt att jag älskar Shepherd's Bush market va? Det är inte en loppmarknad för turister och fyndjagande fashionistas, utan en vanlig Londonmarknad med grejer som köps av folket som faktiskt bor i området: underkjolar, sjalar, kokkärl, halalkött, (för oss) exotiska grönsaker, varma underkläder, billiga skor av dålig kvalitet etc. Och så finns det flera bra tygaffärer ägda av indier alldeles i närheten.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Välkommen hem! Kan inte bestämma mig för vilken matchning som är bäst, men väldigt klassiskt brittiskt känns det ju. Trots att de flesta brittiskor inte alls klär sig så där!

2008-04-19 @ 18:18:57
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Jo, brittisk, fast man ser sällan någon som har det. Men tanten jag köpte dem av sa att de sålde bra oavsett årstid. I Sverige finns ju baskrar att tillgå endast på hösten, om man inte går till specialbutiker.

2008-04-19 @ 19:06:36
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0