Absolut förbjudet!

Sofi Fahrman visar sin omväxlande billiga, omväxlande tråkiga svenssonstil igen i Aftonbladet. Det mesta är trist och inte mycket att säga om, men det här är faktiskt inte tillåtet:
image863
Bild: www.aftonbladet.se

Bara strumbyxor till kort skjorta är inte okej!
Det är illa nog med leggings till så kort skjorta, men strumpbyxor, som hon själv erkänner att det är ska inte bäras som ensamt plagg på underkroppen. Aldrig,aldrig,aldrig.
Och varje gång hon böjer sig eller blåser lite ser vi strumpbyxornas sömmar både bak och fram och troligen även underbyxorna igenom.
Det här en så monumental stilmiss att man baxnar.


Just nu spelas: Madness: "Stepping into line"


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag tycker att det ser ut som om hon har glömt något. Men hon är inte ensam om den outfiten.

2008-04-23 @ 12:20:42
URL: http://whythis.blogg.se
Postat av: Annaa M

ha ha, jag hade faktiskt sparat den bilden för att plocka in den vid tillfälle. Du har så rätt. Jag fattar inte hur hon tänker! Som sagt så fick inte mina flickor gå klädda så där ens på dagis.

Strumbyxor sitter ju också väldigt sällan helt tätt intill i grenen hela dagen, så man tvingas inte bara se grensömmen på strumpbyxorna utan även det där mellanrummet mellan byxa och trosa!

I Stockholm uppfattar jag det här som ett lite trashigt stillöst förortsmode. Kenza, som dock bara är 17, visar ibland riktigt korta plagg som hon planerar använda till strumpbyxor, och då ler jag ibland åt just den stillösa förortsungen som finns i henne.

Det jag förstås funderar på är om Sofi egentligen inte alls klär sig så här offentligt, men anpassar det hon visar till något som hon tror att just t ex vanliga tjejer i förort eller på Skaraslätten kan identifiera sig med. (Skaraslätten bara som ett exempel). Ren och skär mediacynism alltså!

2008-04-23 @ 12:22:33
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Maritha

Vi får väll hoppas att hon inte har string under om det blåser :)

2008-04-23 @ 15:21:43
Postat av: Jelena

Haha, jag skrattar mest!

2008-04-23 @ 19:02:59
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Jorun

Jag skulle säga att den kombon blir omöjlig ungefär samtidigt som man slutar ha blöja...

2008-04-23 @ 20:40:15
URL: http://boklov.se/lifedeluxe
Postat av: ¨Bim H-D

Hm, vidrigt - ja... Och hon har som sagt var säkerligen string till också så det inte ska lämna något märke under strumpbyxorna-skjortan eller något ;)
Hm, läste i en blogg, hm... En tjej (ung kvinna?) som skrev om en underbar klänning som hon hade beställt och skulle bära HELA sommaren. Hon hade tom länk direkt till den i sin blogg... Och ja, den var läcker så jag kollade länken :P Läser och inser - BLUS, öhhhh... Jaha...
Jajaja, jag HAR inhandlat den i annan färg ;) men inte att jag tänker bära den ENBART i sommar nej... Eftersom jag har minimal överkropp, så kanske, kanske den blir som en tunika(?) kan kan bäras till leggings? Men, troligen blir den bäst med vita jeans, långa eller kort till... Men, hur kan de kalla det en klänning när det står med stora bokstäver BLUS!!! öhhh...
Må så grankott...

2008-04-23 @ 21:57:06
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Ellie

Nu får jag väll skäll, för jag gillar faktiskt Sofis stil i allmänhet. Kan hålla med om att det här var en miss, troligtvis valde hon den korta skjortklänningen för att benen skulle se så långa och snygga ut som möjligt på fotot, jag tror itne att hon skulle gå klädd sån ute. skulel hon göra det, ja då kanske jag får omvärdera vad jag tycker om hennes stil ;)

2008-04-24 @ 17:41:43
URL: http://citycatwalk.blogg.se
Postat av: B-M

Har hon tappat kjolen / byxorna? :)

2008-04-24 @ 19:52:42
Postat av: Annaa M

Nej, skäll ska du inte få Ellie, smak är individuellt, men det är lustigt att du precis tangerar det som Bim skriver om bloggaren som beskriver en blus som en klänning. Sofi beskriver inte sin klädsel som klänning utan just som den skjorta det så tydligt är. Men du kallar den för skjortklänning. Ett plagg blir inte längre för att man kallar det för något annat än det är. Ett plagg som visar grensömmen på strumpbyxorna och dessutom på klassiskt skjortvis är kortare fram än bak är ingen klänning, det är och förblir en skjorta. Men om man sen tycker det är snyggt att bära den så här - det är en annan sak!

2008-04-25 @ 08:43:19
Postat av: Bim H-D

Kan tillägga en sak angående den där blusen som någon kallade för klänning. Finns i MIN ägo nu, anlände från utlämningstället idag! Snälla gubben åkte till lanthandeln och hämtade det paketet (ja, jag ids inte välja lämpligar plats än lanthandeln - kan ringa ägaren och hämta det man vill, när man vill om så är ;)) Och jag har nu provat denna blus - dock är min i turkosblå färger och inte den i gråa. Öhh, jag HAR kort överkropp!!! Och ska den människan använda den som klänning, hrm. Då ligger nog tom Sofi i lä, hahaha. Oki, hon kanske är mycket kort? Jag är 170, men har då allt för kort överkropp...
Har leggings som kan passa, ja. Och nu vill jag ha vita jeans!!! Vore urläckert i sommar - förutom vanliga då. Men, klänning? Not!
Må så grankott, ngn som undrar om folk tänker - ibland? ;)

2008-04-26 @ 11:55:55
URL: http://sjoebacka.se/wordpress/index.htm
Postat av: Ellie

Jaha ok, jag hade inte sett texten som ni skriver om, jag tog förgivet att det var en skjortklänning. (Skjortklänningarna har ju fått sig en ordentlig makeover de senaste säsongerna och jag har sett dem i alla möjliga fina och konstiga varianter, både längre där bak och med sydda veck där bak, där butiken i fråga benämnt den som skjortklänning). Men då är det alltså en skjorta då och då är det konstigt att hon inte har någon underdel till. Jag håller med er. Förra sommaren tog jag en herrskjorta från sambon och använde den med svarta leggings under, ballerinas och ett flätat skärp i midjan, vilket jag tyckte var en skön outfit, men då var skjortan i och för sig nästan knälång. Jag tycker det är roligt med experimentlusta, men i Sofis fall blev det kanske inte så lyckat den här gången. Fantastiskt snygga ben har hon dock. :)

2008-04-26 @ 20:31:22
URL: http://citycatwalk.blogg.se
Postat av: Evis

Ellie: Precis, skjortklänning eller långskjorta är helt okej, kort skjorta är det inte. (Jag har förresten sett de flesta av dina outfitbilder misstänker jag och du ser _aldrig_ vulgär ut). Och hon har fantistiskt snygga ben, dock retuscheras tydfigen henens bilder rätt hårt (läste om det hos Hanna Fridén).

2008-04-27 @ 10:52:05
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0