90-talshatt

Eftersom huvtröjorna är sönderälskade finns det väldigt lite 90-tal kvar i mina samlingar, och väldigt lite av det kan beskrivas som modekläder: det är ett par avklippta jeansshorts som jag hade ovanpå leggings eller strumpbyxor till grova kängor, några t-shirts med politiska tryck, en batikblus och liknande. Men ett modeplagg har jag kvar: denna hatt (och den gula klänningen jag visade för några inlägg sen, men de kommer jag inte i). Sydda hattar, vanligen i sammet, men även som här i ylle, var jättevanligt under andra hälften av 90-talet.

image834


Den här använde jag mycket, jag har alltid varit förtjust i huvudbonader. Jag höll på att supa bort den på Annaas mans begravning, men den hittades och kunde hämtas nästa dag. Nu var det länge sen jag använde den; den går egentligen lite för långt ner i ansiktet för att vara riktigt klädsam på mig, i alla fall när jag har håret i tofs eller fläta som jag nästan alltid har.


Just nu spelas: Editors: "The weight of the world" från An end has a start


Kommentarer
Postat av: Maritha

Åhh, den är jättefin.
Jag har en "Madicken" hatt i svart sammet och en som liknar din minus rosetten i sammet som skiftar i rött, lila och rosa. Ingen av dem är populär av den manliga delen av hushållet, men vem har frågat honnom :)

2008-04-12 @ 14:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0