Sjöjungfru?

Evis skrev igår om Maidenform och de märkliga oskuldsideal som det associerar till.

Igår kollade jag igenom sortimentet på Åhléns. Oj. När jag såg den här som trycker in allt nedanför brösten undrar jag om det inte mer är sjöjungfru som är idealet. Lika bra att smäcka dit en fiskstjärt också eftersom det redan måste vara gräsligt obekvämt att gå runt i det här fodralet! Sen retar det mig naturligtvis att alla plagg visas på smala modeller. Signal; även den smalaste har något som måste tryckas in! Observera att detta alltså inte är en klänning utan en mycket inhållande underklänning.


Annaa/                                                                                                        image144

Kommentarer
Postat av: Evis

Du vet att "mermaid" är ett gammalt viktorianskt utryck för lesbisk va?

2007-11-29 @ 13:19:43
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Evis; jarå.

2007-11-29 @ 13:28:03
Postat av: Maritha

Jag har något liknande som jag köpte för att ha under en sinnessjukt stickig klänning. Kan ju ärligt erkänna att jag ser ut som en stoppad korv i den men det kliar inte iaf. Senare kom jag på att den fungerar utmärkt att ha under alla lite mer sommaraktiga klänningar så att jag kan ha den några månader till :) Men jag ser fortfarande ut som en stoppad korv.

2007-11-29 @ 14:57:48
Postat av: Annaa M

Maritha; Min mamma, 90, tillhör ju den generation som har gått omkring ett helt liv och sett ut som stoppade korvar. Jag tycker det är skönt att det har kommit generationer efter henne sedan som vägrat och låtit både magar och diafragmot puta ut, de finns ju där ändå. Själv har jag bara ägt en lång behå när jag var 16, den var otäck. Därför blir jag så nedslagen av att se alla de där sakerna från Maidenform. Men jag köper idén att bära dem mot stick och köld!

2007-11-29 @ 17:28:48
Postat av: Maritha

Ja inte köpte jag den för att blir "smal" iaf, jag ser inte smal ut bara stoppad.

Jag skulle aldrig drömma om att dra på mig en av de där heltäckande hudfärgade sparkdräkterna/gördlarna som är så populära bland kändisar. De börjar ju strax under bysten, hålls uppe av axelband och går ned till knäna, hur gör man när man behöver kissa?

2007-11-29 @ 19:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0