Jag har beställt strumpor

Natten tillbringades med en kräkande treåring, så ni ska kanske inte vänta er så många, eller i alla fall spirituella, poster från just mig idag. Bland annat blir det ingen "dagens klädsel". Jag har förstås kläder på mig, men tycker kanske inte att de behöver dokumenteras. Eftersom endast mycket onda människor tar med sig magsjuka till jobbet har jag nämligen valt att stanna hemma och skrotar därför runt i trikåkjol och dito topp. Annaa skriver däremot förstås som vanligt.
Ett sjukt barn hindrar mig dock inte från att göra min (nästan) månatliga beställning av strumpor från USA. Ja, jag vet att det är ...ovanligt, kan vi väl kalla det... men jag gillar verkligen strumpor. Dagens beställning består av dels något hemligt i juklapp till en släkting, dels dessa, till dottern med goth-tendenser och dessa i rött till mig. Jag har nämligen insett hur snyggt det skulle vara med röda strumpor till allt grått i min garderob. Rött är ju också väldigt fint till marinblått, en annan framträdande färg i densamma.

image143
Bilder från www.sockdreams.com

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Rött och grått kan vara väldigt snyggt ihop! Minns när jag mötte en då rätt ny bekantskap på en promenad i Majorna och hon hade röda strumpor och grå kjol och jag tyckte hon var så himla genomtänkt klädd och jag bara hade gamla vanliga Levis och lekjacka och såg trist ut... Insåg ju sen att det inte var så överdrivet med den där välkläddheten, men då gjorde det intryck!

2007-11-29 @ 11:27:01
Postat av: Maritha

Jag har uppenbarligen en liten gothare i mig då :D jag har massa "gothrandiga" strumpor från Sockdreams (jag som bara trodde att jag hade en slumrande svartrockare innom mig). Randigt piffar upp den vanliga kombinationen kofta och kjol och gör den inte fullt lika seriöst vuxen.

2007-11-29 @ 12:38:18
Postat av: Evis

Jag tror dagens gothare är rätt lika det vi kallade svartrock på vår tid.

2007-11-29 @ 12:49:54
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Inger

Jag tycker ju att skorna som sitter på de röda strumpornas fötter är vansinnigt snygga.

2007-11-29 @ 18:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0