Jag är inte för tjock för Monki!!

Som halvtjock och halvgammal drar man sig ju ibland för att ens prova saker i butiker som har...vad ska vi kalla det? - en tydlig ungdomsprofil. Åldern spelar väl ingen roll; där gör man ju som man känner, men "för tjock" är ju inte bara en fråga om hur man känner sig utan när det gäller kläder faktiskt ett reellt problem.
Man tänker att "det där passar bara smala ungdomar". men så är alltså inte fallet. Jag provade idag ett par byxor i storlek Large, som var för stora i midjan. Modellen var inte smickrande för min mage, men de passade utan problem. Sen provade jag en ursöt grå klänning, som hette "Petra", som jag tyvärr inte kan hitta någon bild på på deras hemsida, och den passade också. Där var jag mer orolig eftersom den skulle sitta över bysten och dessutom var i oelastisk bomull; men den passade finfint utom att nederdelan av kjolen (den har lite ballongform) var lite snäv att dra över bysten och höfterna. Nere vid knäna där den skulle vara var det däremot inga problem.

Nu måste jag bara bestämma mig för om jag behöver en hängsleklänning med fickor som får mig att se ut som om jag har pocher/pocket hoops på mig. Man kan i alla fall stoppa i ungefär en tax i varje, om man skulle vilja.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Micke

ehh :P köp och var glad jänta! :P

2007-11-30 @ 19:09:51
URL: http://gnissim.blogg.se
Postat av: Evis

Jo, nu när jag vet att jag passar i dem. Det var ju det jag var orolig för: att jag inte skulle få plats!

2007-11-30 @ 19:28:24
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0