Här vågas det glitter!

Jag hoppas att jag inte gör Maritha, ordförande i VVG, föreningen Våga Vägra Glitter, besviken nu. Men jag tycker egentligen om glitter under rätt omständigheter. Rätt omständigheter är till exempel när man sprider lite glamour på jobbets julfest. Rent faktiskt, då jag har för ändamålet införskaffat glitterströssel :)
Eller bara när man känner för glittra till vardagen lite. Fel omständigheter är för mig svarta tantbyxor med "festtopp" när som helst.
I alla fall på bilden kan ses:
Svarta strumbyxor med lite lurex, inköpta idag på Twilfit; lite sådär diskret glittriga.
JÄTTEglittriga skor inköpta på rea på Wedins i våras. De är så fulla av "krossat glitter" att de till och med är svåra att fotografera.


image141


Skorna är en särskild historia. Jag och min kompis Inger hittade dem när vi bara drog en vända bland affärerna i Trollhättan i väntan på att vi skulle möta en anan kompis. Det var jag som föll för dem först. De var på rea på rean och kostade 114.50. Det fanns två par kvar: ett i min storlek och ett i hennes storlek. Jag var övertygad om att det var Ödet. Vi pratade fram och tillbaka och hon var väl aldrig riktigt entusiastisk. Det var jag, men någon slags tvekan hade jag ändå, så när kön blev lång och vi hade en tid att passa bestämde jag mig för att jag nog i alla fall inte skulle ha dem.
Så åkte jag hem på kvällen. Väl hemma insåg jag att jag nog faktiskt ville ha dem och ringde Inger för att be henne gå in och köpa dem nästa dag. Och tänka sig, vid närmare eftertanke hade hon också kommit fram till att hon ville ha ett par jätteglittriga högklackade skor. Planen var att vi skulle ha dem när vi gick ut tillsammans i Trollhättan, men det har ännu inte blivit av. Jag har i alla fall haft dem på min systers bröllopsfest och ska nu ha dem på julfesten. Med de glittriga strumporna. Nu är bara frågan vilken slags klänning eller kjol jag ska ha till.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Känner att jag skulle behöva ett par nya finskor. Undra hur de skulle se u.

2007-11-28 @ 23:26:51
Postat av: Maritha

De där skorna är riktigt snygga även om jag inte skulle dra på mig dem (jag har spanat in ett par väldigt röda i lack på Dinsko istället).

/Maritha
Ordförande i VVG

2007-11-28 @ 23:31:52
Postat av: Ellen

Såg ett par nästan likadana i somras. De kostade uppemot 1000lappen dock, vilket är lite för dyrt för mig.Kan fortfarande inte släppa dem.):

2007-11-29 @ 15:56:18
Postat av: Evis

Jo 1000 spänn är dyrt. Jag köper ju skor för ilägg i den prisklassen, men då är det lite annorlunda, dem måste jag ju ha för reumatismens skull.

2007-11-29 @ 18:20:30
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0