Här är jag också!

image7Nu är alltså även jag inne på bloggen!

Kort om mig kan sägas att jag är skräddardottern som började sy egna kläder vid 12. Hade inte det där lilla extra som behövdes av konstnärlighet och fingerfärdighet för att ägna mig åt design, inbillade mig att textillärare skulle vara ett bra alternativ. Det är ett av mina större tankefel i livet. Men jag avbröt utbildningen innan självkänslan var helt krossad och blev journalist i stället. Modejournalist var det inte tal om, det blev inga seriösa studenter på Journalisthögskolan i Stockholm på den tiden.

Även om jag, t ex under fattiga småbarnsår, fått mig pådyvlat att vara en sån där som inte bryr sig om vad hon tar på sig, så har faktiskt intresset för kläder aldrig riktigt falnat. Tycker mig ha bra koll och dessutom sinne för stil. Retar mig på mycket i branschen. Det kommer jag att komma tillbaka till. Dåligt skurna plagg. En stil-i-taget-tendenser. Och en hel del annat. Hoppas kunna komma med ett och annat råd också. Framförallt med synpunkter.

På bilden syns jag i Tarifa förra sommaren. Med fötterna i Atlanten, man kan ha dem i Medelhavet också, några tiotal meter bort. Outfiten består av ett linne från HM, kjol från Åhléns (reafynd för 50 kronor) och favoritsjalen från HM.

Annaa/

Kommentarer
Postat av: Inga M

Kul idé! Jag menar både med modeblogg för inte helt purunga och att Ni gör den tillsammans.

Efter en rätt lång tids bloggutbyte var det roligt att äntligen få se Dig Annaa på bild också! Snyggt ser det ut! Fast lite fusk att gömma fötterna i vatten så där. Jag trodde ju att skor var huvudsaken för Dig! Men jag antar att det kommer.
Jag kommer ju säkert att hänga här lite regelbundet och kolla. Kanske avge en och annan korkad kommentar för detta med kläder är något som jag absolut inte begriper mig på annat än att de skyddar kroppen från att frysa. En del är värre än vägglus att bli av med. :-))

2007-11-12 @ 06:51:48
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Evis

Inga: Låter intressant med vägglusliknelsen, det ser vi fram emot mera om.

/Eva

2007-11-12 @ 07:28:06
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Inga; ha ha, jag funderade ett tag på att tala om vilka skor som stod på stranden!

2007-11-12 @ 07:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0