Förnuft till fånga

Förnuft togs till fånga idag och under ny promenad på Götgatan med dotter inhandlades klänning för 249:- på Gina Tricot. Viscosetrikå, ballongkjol och svarta paljetter på livet. (Finns tyvärr inte på bild). Så märkvärdig är inte festen i Sverige och för nyårsfirande i lilla staden på Irland duger den alldeles utmärkt. Syster kommer att bli förkrossad, vi hade lovat att inte handla klänning på Gina Tricot. Syster är petigare med stilen. Men den sitter faktiskt alldeles utmärkt.

Så det räckte till den här klänningen från American Apparel också.  Man kan ha den vänd åt andra hållet också, då
blir det en snygg u-ringning fram. Men storlekarna är som sagt vansinniga. Dotter som alltså drar 6-8 eller 34-36 behövde absolut ha en medium, den sitter minst sagt tajt ändå. Den intressanta frågan infinner sig förstås; vilka amerikanskor kan ha de där kläderna? Son ska i alla fall få en huvtröja med extra varm insida, snygga och billiga. Herrkläderna har helt normala storlekar. På tal om herrar så var den manliga expediten något alldeles extra idag. Shorts, kängor och långa ribbade strumpor, långstrumpor alltså. Dotter kved men jag tyckte det var riktigt snyggt. Skulle gärna tagit en bild men dotter skulle ha skämts ihjäl.

image148 Annaa/

Kommentarer
Postat av: Evis

Jättesnygg! Jag gillar kontrasten mellan det röda och det gula. Jag antar att inget var lagom stort för oss?

2007-11-29 @ 17:40:41
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Evis; de har ju typ vanliga linnen och t-shirts som fungerar, men inte de där tajta kläderna. Äldsta konstaterade att inte ens Mellan skulle fått på sig någon av klänningarna. Det är ju ganska formfast trikå, skulle inte bli snyggt annars.

2007-11-29 @ 18:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0