Yllemamelucker från Odd Molly

Det kanske har framgått att jag och Annaa inte är superentusiastiska över Odd Molly; vi tycker att vi såg rätt mycket nog av farmarstilen i början/mitten av 80-talet och har svårt att se charmen med det igen. Det är inget fel på kläderna, men det blir lite löjligt när de lyfts fram som så unika och nyskapande när det mest är en annan variant av 80-talsretro (i viss mån sent 70-tal). Andra är uppenbarligen mer förtjusta, och det får man förstås gärna vara. Men blir man så förtjust att man betalar 800 spänn för ett par yllemamelucker? Det är frågan.

image288
Yllemamelucker från Odd Molly

Annars kan man t ex köpa ett par för 249 kronor på Minimundus, de är Ökotex-certifierade, eller kolla på Lindex eller någon av de affärer som säljer underkläder till såna mogna damer som oss. Yllemamelucker, ja alla former av underkläder i ulltrikå är enligt mig en underbar uppfinning, men jag tror faktiskt inte ens att ett hypat märke gör dem glamorösa nog att motivera ett sånt pris.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Det är nog den lilla rosetten på benet som gör det. Men så vitt jag förstår är det som att svära i kyrkan att i år påstå att Odd Molly inte är fantastiskt. Ylleunderkläder är alldeles utmärkt. Jag hade länge ett par leggings i tunn spetsstickning från Marks&Spencer. Helt underbara! Dvs de såldes som långkalsonger men var så fina och satt så bra så det var synd att ha dem under. Ett par vanliga strumbyxor under och man klarade även vargavintrarna på 80-talet.

2007-12-10 @ 22:11:59
Postat av: Maritha

Ok, jag gillar Odd Molly men jag skulle ALDRIG betala för att bära de där men fick jag 800kr så...

2007-12-10 @ 22:14:33
Postat av: Evis

Själv har jag köpt jättebra ull/silkeunderställ på Shepherd's Bush Market; damerna från Västindien tycker det är kallt i England och vill ha sådana, gärna i större storlekar, så det finns ett fint utbud.

2007-12-10 @ 22:32:41
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Anonym

På Lindex kostar korta yllemamelucker 150:- och långa (som jag kallar långkalsonger) 200. Jag planerar att ha kjol hela vintern.

2007-12-11 @ 10:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0