Stillöst, igen!

Det skulle ju inte bli en hata Sofie Fahrman-blogg det här. Men jag kan inte låta bli när det nu är en  omröstning i Aftonbladet och allting. Det här är stillöst!  Och då syftar jag förstås på ännu en klädsel med för kort överdel, tappad underdel eller hur man nu vill ha det. Och nu vill jag inte ha invändningen att man inte ska bry sig om hur folk ser ut, alla får väl ha på sig det de vill. Sofie Fahrman anses vara mode- och stilexpert som har som sitt jobb just att tala om för andra hur de ska klä sig. Det är ingen stor sak i förhållande till världssvälten och klimathotet. Men som stilideal är det en katastrof! Ingen annan påstår att leggings, med väst och högklackat är mode i vinter. Annat än för 5-åringar, men då med mammas skor. Om Sofi tar sig en titt in på American Apparel så upptäcker hon att tjejerna där har små shorts till sina leggings om de bär något så kort ovanpå. Fast de bär å andra sidan inte väst. 

Annaa/


 


                                                                    

Kommentarer
Postat av: ingela

Urk !
Ingen av dem var ens ok, jag stängde snabbt ner den websidan. Nu måste jag stirra på "pudelklänningen" i några minuter för att radera det jag nyss sett :)

2007-12-11 @ 09:50:28
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Elsa

Hjälp sådana stillösa klädslar! Undrar om det är lättare eller svårare att leva om man inser sin (reella) yrkesmässiga begränsning?

2007-12-11 @ 14:10:22
Postat av: Elsa

INTE inser, menade jag förstås.

2007-12-11 @ 14:11:07
Postat av: Jasmine

Ush. Hela hon är bara Ush

2007-12-13 @ 15:35:32
Postat av: Anne

Jaa! Jag känner mej riktigt lättad över att märka att jag inte är ensam om att tycka såhär! Ibland när jag kollar på hennes kläder funderar jag på vilken planet det där är trendigt. Eller snyggt.

2007-12-15 @ 22:01:02
Postat av: Cissi

KAn bara hålla mie Jasmine USCH..... Huva mig sånt sätt hon har. Tycka får man gärna göra men att dömma är en annan femma.... Säger bara LÄGG NER TJEJEN!

2007-12-20 @ 11:37:08
Postat av: Yvonne Stoltz

Kan inte begripa varför Sofia skall vara med på varenda bild då det är någe modereportage. Hon är ju ingen fotomodell, ser enbart töntig ut på alla bilder. Undrar just vad hon har för modeutbildning som kan kalla sig "modeexpert" Hoppas att få se riktiga fotomodeller i framtiden.
Så vill jag slippa alla löjliga reportagen "vad passar Sofia bäst i" Det är ju bara blaha blaha, undanber mig
sånt.Lika med listorna hon gör på ute och inne. Vad har hon, som kan avgöra det???????????? Nu har vi sett nog av Sofia Fahrman byt ut henne Tack

2007-12-22 @ 15:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0