Push-up

Alltså, det här ska inte bli en blogg som går ut på att dissa Sofie Fahrman - jag fortsätter ju att läsa det hon skriver, så något ger det ju - och framför allt inte hennes utseende (det gör Boyahed redan). Men stylingen kan jag väl få dissa?
Och veckans klädsel i Aftonbladet Mode är inte bra. Förutom att det aldrig är en bra idé att använda en så kort tröja som klänning, om man inte vill flasha hela världen, så bör man också ta det lite lugnt med push-upen: Det ser faktiskt helt bisarrt ut med bröst som bullar upp sig så mycket och ändå har så stort mellanrum mellan sig! Äkta bröst ser inte ut så där, det syns att minst 75 % är bh-stoppning (och istoppade nylonstrumpor? ett vanligt modellknep). Det är inget fel att ha små bröst, men tydlig fejk tycker jag däremot är stillöst.

Och för att återvända till själva tröjan/klänningen: En urringning som går så långt ner ser grovt vulgär ut i verkligheten. I synnerhet om du har större byst än A-kupa, men faktiskt annars också.
En liten tumregel: Kan man se nedre rundningen av brösten är urringningen alldeles för jäkla djup!

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Evis; instämmer, ett bottennapp till. Förstår inte varför man vill se ut så där!

2007-12-10 @ 10:28:57
Postat av: telefonissa

Obegripligt.

Systrarna F verkar ha noll koll, noll stil och ärligt talat inte utseendet med sig heller. Normalsöta men inte mer. Har AF o Metro räknat ut detta på något vis?! Att tjejer kanske identifierar sig med dessa -hellre än en socitetsflicka som Ebba v S.

2007-12-10 @ 11:22:00
Postat av: Kajsa

Hon, Sofie, ser lite naken ut.

2007-12-10 @ 18:38:08
URL: http://whythis.blogg.se
Postat av: Evis

Telefonissa: Det kan ju vara så, det har jag inte tänkt på. Sen var det ju där att Sofie är ihop med en kille som var någon slags chef på Aftonbladet, som sen gick vidare till Metro och anställde hennes syrra.

Kajsa: Precis. Naket sa Bull :)

2007-12-10 @ 18:53:27
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Lutar hon sig lite framåt på bilden så att "klänningen" ska täcka de delar som verkligen bör täckas? Ett tips är att inte ha "klänningar" som är riktigt så korta.

Och måste alla modeskribenter på våra kvällstidningar alltid vara blonda? Inget fel på blondiner men vi brunetter är också kunniga i mode.

2007-12-10 @ 20:45:27
Postat av: cattis!

Alla går sådär nuförtiden. Det är inte någon nytt Fahrman-fenomen direkt. Hafg däremot skulle aldrig någonsin gå så. Jag har en rätt flashig och färgglad stil. Jag tycker det är usch och smaklöst. men man bryr sig inte så mkt längre. Folk får klä sig hur de vill. men jag gör det bara inte :). Push-up fattar jag också grejen. lite är ju schysst, men när det blir extremt så, nej. Victoria Beckham är extrem. Sofi fahrman har inte direkt mega-push-up. De flesta har mer än så, eller så idag. Det bara är så.

2007-12-11 @ 22:30:06
URL: http://chattis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0