Nyårslöften

Nä, jag ska inte lova att jag inte ska köpa kläder nästa år; det är helt meningslöst: jag har redan tittat ut fem grejer på Monki som jag ska prova när de har öppet igen på onsdag och se om de funkar med min kropp. Visst; jag har kläder så att jag klarar mig, men jag tycker att det är roligt och tänker faktiskt fortsätt att unna mig det nöjet; det är ju inga astronomiska summor jag gör av med.
Men
jag lovar att under 2008:

1. Lägga mer pengar på alkohol och resande och mindre på kläder och skor. När shoppingsuget infinner sig tar man alltså en stor stark istället - billigare och tar ingen plats i garderoben. Ibland tror jag att en del av mitt intresse för att köpa kläder är en sublimering av min längtan efter att gå på krogen och då kan man ju lika gärna gå på krogen.

2. Inte köpa mer tyg innan jag gjort något av de fem eller sex meter vinröd sammet som ligger i mitt tygskåp som en stor oformlig massa som hotar att ta över världen (ok, jag överdriver lite). Sybehör räknas inte, det behövs för att göra något av tygerna.

/Eva

Kommentarer
Postat av: DONNASANDRA

Du kan ju alltid sy en 1700-tals klänning i sammet till mig, då blir du ju av med tyget ;-) Skämtåsido, ha en trevlig nyårsafton!

2007-12-31 @ 16:51:33
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Evis

DonnaSandra: Just vinröd sammet känns inte så mycket 1700-tal, även om Annie Lennox hade en fantastisk sådan i viden till Borken glass. Det blir nog Tudor skulle jag tro.

2007-12-31 @ 16:55:09
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: DONNASANDRA

Japp, men det är ändå den stilen jag gillar oavsett tyg ;-)

2007-12-31 @ 17:34:04
URL: http://donnasandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0