Ny, fin väska

Jag var över hos min vän Anna några minuter för att låna hennes håltång och då fick jag en väska av henne! Hon hde fått den i juklapp av sin farmor och den passar inte alls in i hennes stil. Den passar däremot rätt bra in i min stil - så bra en handväska nu gör det; jag är inte riktigt handväsktypen tror jag.

image415

Den var i princip omöjlig att fotografera: utan blixt såg man ingenting och med blev den för cerise; i verkligeheten är den närmast mörkt hallonröd. Och blommorna är glittriga. Den är gjord i filt och säkert gjord av någon lokal hantverkare, för Annas farmor brukar köpa sånt.
Vi kunde i alla fall konstatera att den såg väldigt fin ut tillsammans med den rutiga kappan.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Söt. Liknar de väskor som säljs på Stadsmissionen här i stan till förvånansvärt billigt pris. Har glömt vad tjejerna heter som gör dem, men de är så fina att titta på men ser sällan helt praktiska ut. Vi tittade igenom många och fann att dekorativa handtag genomgående var den svaga punkten!

2007-12-29 @ 18:28:45
Postat av: Maritha

Den där var jättesöt, jag skulle nog förvara mitt broderi i den eller en stickning så att de kan ligga framme även om man får besök.

2007-12-29 @ 19:45:02
Postat av: Evis

Maritha: Anna föreslog den också som handarbetsväska. Jag tänkte testa den till jobbet, jag brukar inte bära så mycket dit.

2007-12-29 @ 19:56:29
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0