Mjuka paket

Min kamera är åt helvete. Hade tänkt vi skulle föreviga en del julkläder men det blev bara suddigt.

Så här blev det till slut i alla fall; dotter yngre i kjol och blus i blank viscose från 70-talet, Baboo tror jag affären/märket hette, vid kjol och blus ärvda av min kompis Lena, brett lackskärp i midjan fyndat från Miss Selfridges i Dublin, skotskrutiga strumpor från Lindex till.

Dotter äldre i smala blå jeans och karmosinröd tunika från Zara i Milano (sortimentet tycks variera, finns inte här).

Son i Cheap Monday jeans, randig tröja från H&M

Jag i svarta H&M jeans, min eviga Unitéklänning och en lång holkärmad Chloétröja utanpå.

Alla barn blev så nöjda över sina mjuka paket, trosor, strumpor och kalsonger. Båda flickorna gick till sängs i sovkläder från Primarks och pojken sorterade ned sju par strumpor från M&S i lådan. Lustigt, här är det svårt att få tag på snygga och bra strumpor i storlek över 45, engelsmännen är i genomsnitt kortare och borde inte ha större fötter, men där är det aldrig några problem.

Jag gick en usb-gran som jag önskat mig och en klocka. Det är keruber på både armband och urtavla. Kan Evis mamma få kläder från Kapp Ahls barnavdelning kan jag få en barnklocka från Guldfynd.

Ja, alla fick dessutom fotbollsalmanackor. Dessutom har flickorna fått flygbiljetter och pojken en dator så det är inte alltför synd om dem för alla mjuka paket!

Annaa/

Kommentarer
Postat av: Evis

Barnklockor är ofta finast; jag ahde spanat in en i rosa plast på BR, men den försvann innan jag fick tummen ur. Jag är väldigt nickeallergisk så det där med armbandsur kan vara lite knepigt.
Just nu använder jag (när jag använder klocka) min farmors gamal guldklocka. Den är fin och går att vrida upp, men den är lite för vid till min arm även om jag redan varit och tagit bort så många länkar man överhuvudtaget kan. Jag har för smala handleder helt enkelt.

2007-12-25 @ 09:55:50
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Evis

Chle-tröjan vill jag se; coolt med såna där kända designers, man tror ju att inga "riktiga" människor har dem.

2007-12-25 @ 12:57:01
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0