Man väcker uppmärksamhet på stan

Igår, när jag gick på Kungsgatan mötte jag ett gäng killar i 18-25-årsåldern. Det är i sig inget mräkligt, jag tror halva Göteborg, i alla fall den yngre delen, var ute på rean igår. Men det här gänget kommenterade mina strumpbyxor! Utrop som "Nä, men kolla!" och "helt otroligt" kom ur deras munnar samtidigt som de pekade på mina strumpbyxor, som, om ni kommer ihåg det, var vita med blå lite större prickar. Jag inser att de är ovanliga, jag har aldrig sett några liknande, men de är långt ifrån de mest uppseendeväckande strumpbyxor jag haft på mig. Och då har jag aldrig fått sen sorterns uppmärksamhet; det har jag nog aldrig fått för något faktiskt.
Så nu undrar jag: Var det ett gäng strumpbyxkonnässörer i tjugoårsåldern? Eller vad fick ett gäng unga killar att uppmärksamma och kommentera ett par strumpbyxor? De lät inte fördömande, utan bara förvånade.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Strumpor drar till sig uppmärksamhet! Men det är lika ofta negativ som positiv. Jag har varit med om många kommentarer genom åren. Från tidig tonår då folk tvärstannade och stirrade fördömande på de vita modsstrumporna. Det var en sensation på Uddevallas gator. Till massor med senare tillfällen. En gång på Viktigt Möte fick jag ju en lapp överskickad från Känd Politiker "läckra strumpor du har". Det hade jag iofs.

2007-12-28 @ 13:28:01
URL: http://www.omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0