Lyckad och misslyckad rea

Jodå, vi kom iväg på rean idag, tre av oss! Alltså även Äldre Dotter som avskyr allt vad shopping heter. Hon åkte hem efter ett par varv på Götgatan och en provning på Åhléns. Ett Diesellinne som var snyggt och satt bra men som hon inte hade råd med. 349 kronor. Så det köpte jag naturligtvis åt henne innan vi andra två åkte hem många timmar senare.

För att göra en lång historia kort av mina provningar så fick jag faktiskt ingenting alls. Om den där topen jag visade igår trollade fram något kurvliknande så var det tvärtom med en del av plaggen jag köade för till provrummen på Åhléns och Pub. De liksom drog ut det mesta möjliga av valkarna i stället. Som straff för hur hemsk jag såg ut i vissa plagg fick jag inte de som passade heller. Rätt åt mig!

Yngre Dotter hade mer tur. Ett par jeans från Miss Sixty streetmodell, dvs häng och korviga nederben, 700 kronor. Två tunna linnen från Day, ett svart och ett vitt, tillsammans 300 kronor. Ett par grå leggings från Diesel, 245. Allt från Åhléns. På Pub till slut en blekgul Julian Reed-t-shirt. 347 kronor. "Stil kostar", som hon konstaterade när vi åkte hem. Åtskilligt mer hon ville ha hittade hon, bl a i en butik på söder jag aldrig sett. Får se hur det ser ut när räkningarna är betalda. Pojken borde förstås få något också, vi hittade massor av fina t-shirts bl a på Combination. Men han är besvärlig med färger och tryck så vi vågade inte köpa någon.

Som jag gissat hade Monki inte rea alls och Weekday bara på jeans, American Apparel inte alls. På Pubs nya läckra avdelningar var det väldigt tomt medan köerna ringlade långa till Åhléns provrum även med plagg nedsatta bara med 30 procent. Är det ett oroväckande tecken på att Pub inte har hittat en riktig kundkrets ännu, tro?

Jag fick för resten en ljusstake "lysrör" som jag önskat mig från Granit. Det var ju alltid något!

Annaa/

Kommentarer
Postat av: Evis

Kanske Monki inte rear förrän i januari? Jag läste i tidningen att "det visar mer klass".

2007-12-28 @ 00:35:07
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0