Lackleggings?

Jag har blivit mer och mer sugen på ett par leggings i något glansigt material; helst lack. Gina har ett par som är rätt okej, även om jag hade föredragit mer riktig lackkänsla. Men nu kommer frågan: hur patetisk ser man ut i sådana? Lackleggingsen var ju som hetast i början på hösten och jag är rädd att man gör ett riktigt tantigt intryck om man hakar på något nu sådär när alla andra förmodligen hunnit tröttna på det. Det tar kanske lite längre tid för mig att vänja mig vid kläder nu när jag blivit äldre? Fast jag tror att det var likadant när jag var tjugo, utom att jag struntade i mode då.
Vad tror ni? Har man  sett lackkleggingsen så mycket att man tröttnat på dem? Blir det tantigt? Och om det blir det, ska jag bara skita i det och köpa ett par i alla fall? (under förutsättning att de passar och ser bra ut på)

/Eva

Kommentarer
Postat av: C

Svar : Ja den är jättesör :) Den kommer från Top Shop! http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=74440&parent_category_rn=85550&productId=570894&langId=-1

2007-12-25 @ 19:00:46
URL: http://cecilia16.blogg.se
Postat av: ingela

Jag skulle inte köpa, dels för att jag tror att de skulle va fruktansvärt varma och dels för att något glansigt oftast förstorar. Men jag iof varken känt på eller provat ett par. Åh, va jag ska shoppa imorgon....

2007-12-25 @ 19:00:46
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Evis

Tack Cecilia!

/Eva

2007-12-25 @ 19:03:49
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Evis

Ingela: Det vill jag också göra, men Rickard jobbar 12 timmar imorgon så i såna fall måste jag ha med Maja, vilket inte känns optimalt.
Vart ska du?

2007-12-25 @ 19:05:05
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Vi ska shoppa i nordstan har maken bestämt. Jag skulle vilja åka till något annat lite lugnare ställe. Vi åker hela klanen, fast jag försöker få farfar att stanna hemma med ungarna....

2007-12-25 @ 22:08:13
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Skule bara försiktigt vilja påminna om vad du tyckte om din mammas leopardmönstrade leggings en gång i tiden...he he. Inte för att avråda alltså. Det enda jag skulle säga är; inte för kort överdel till bara! Då är det tantvarning. Dotter yngre instämmer. Och säger att just de från Gina bara är halvblanka och saknar lackkänsla, har bara syntetkänsla. Riktigt blanka finns väl mest i guld och silver.

Ingela; åh jisses så hemskt, det finns inget värre än Nordstan på annandag jul! Minns några gånger när vi skulle ta oss igenom för att komma till Centralen och tåget till Uddevalla med vagnar och paket, var tvungen att köra på folk för att komma fram!

2007-12-25 @ 23:19:04
Postat av: Evis

Annaa: Med min mage blir det inga korta överdelar alls till leggings. Jag hade tänkt mig klänning.
Vad gäller mammas leggings var det ju kanske inte hennes ålder som var problemet utan att de varit ute i
tio år när hon bar dem. Dessutom var jag under 25 och då tror man ju att man vet allt.
Jag har titta på American Apparels variant på nätet, men det är tveksamt om jag klarar deras L, även om det står så i storleksguiderna.

2007-12-25 @ 23:23:49
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

Åh, huga ! Min svärmor har relativt nyligt köpt en nästan midjekort leoparmönstrad jacka i fuskpäls med muddar i ärmsluten som hon tycker är hur fräck som helst, hennes väninna har en likadan. *illamående*
Tyvärr har jag inte hjärta att säga vad jag tycker om den...
Jag ska ha med mig nödmat och vatten i en ryggsäck imorgon. Förbereder mig på närstrid :)

Eva: om du vill kontakta mig imorgon finns mitt mobilnummer om du söker på Jörgen på hitta.se, det översta mobilnumret. Carin har det också...

2007-12-25 @ 23:40:00
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Anonym

Evis; Jag tror att det finns vissa människor som anser att leopard aldrig är ute. Yngre Dotter har någon sådan åt tanthållet (18 år) i sin klass.

Nej det är vanskligt med American Apparels storlekar. Som jag skrivit förr så är deras storlekar på de riktigt tajta kläderna väldigt små, äldre dotter har ju M på deras klänningar. Däremot är de mer normala kläderna som vanliga t-shirts och linnen också normala i storlekarna. Gissar att deras leggings hör till de tajta. Men jag kan kolla snarast irl.

2007-12-26 @ 00:01:05
Postat av: Annaa M

Äsch, det var jag som skrev kommentaren ovan!

2007-12-26 @ 00:02:16
Postat av: Evis

Annaa: Det vore jätteschysst. Inte för att jag har bråttom. Mina "vänner" på LiveJournal avrådde mig å det bestämdaste, men vi har ju kontakt pga vårt intresse för hisotrisk dräkt och rätt många av dem klär sig rätt tantigt (inte skandinaverna, men brittiskorna och flera av amerikanskorna) när de inte har historisk dräkt.

2007-12-26 @ 00:02:41
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0