Jag har hittat var man köper fjortiskläder!

Eller möjligen förorts- eller småstads-kläder. Det är i alla fall oftast där man ser dem. Jag följde helt enkelt en av reklamlänkarna och kom till Mounis.
Jag har faktiskt undrat lite var man får tag i såna där jeans med glitterloggor och tröjor som visar både mage och halva brösten samtidigt. Och svaret är: I Trollhättan. Min gamla hemstad, där ser man.
Nä, jag tycker inte ni ska köpa dem, inte ens om ni passar i vad de definierar som "one size", dvs storlek 34-38. Om nu inte ert mål är att se billiga ut; det kan ju faktiskt vara det, och vem är jag då att döma?

image265

/Eva

Kommentarer
Postat av: Maritha

Aha, det är där alla sunkiga förortsmänniskor i mitt område köper sina läder. Jag flyttade från de centrala delarna av Sundbyberg till Ör och det är som att komma till en annan värd. Fjortistjejer med mysbrallor med tryck på rumpan och kickerskillar med förstora byxor så långt ögat kan nå. skrämmande många fjortistjejer med barnvagn också för den delen.

2007-12-08 @ 23:40:27
Postat av: Annaa M

Evis och Maritha; det är fascinerande hur "lantisfjårtisarna" och förortsborna ser likadana ut. Yngre dotter drabbades ju av en svårt chock när vi besökte Hagsätra sommaren innan vi flyttade hit. Vi tog en promenad ned till skolan bara för att kolla. "Man skulle kunna hoppas att de är på väg till gympan, men tyvärr är det säkert deras vanliga kläder." Det var det. En hel klass med fjårtisar i mjukisbyxor, pastellfärgade huvtröjor och linnen med glittertryck.

2007-12-09 @ 00:03:02
Postat av: Maritha

Jag såg precis frisyren på bilden, jag kör också flätor lindat runt huvudet en hel del eftersom det är väldigkt praktiskt när man har hår en bra bit ned på rumpan :)
Jag har så dålig fantasi när det gäller att sätta upp mitt hår och jag hittar inga bra sidor med tips OCH instruktioner så det blir mest en fläta, två flätor, linda flätorna runt skallen eller snurra flätan till en knut.

2007-12-09 @ 11:17:09
Postat av: ingela

Tack för dagens gapskratt :D

2007-12-09 @ 23:26:32
URL: http://ingelasmobil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0