Jag gillar Change

image257

Change är ett danskt underklädesföretag som dykt upp i diverse köpcenter och stadscentrum de senaste två åren (lista på affärer här). Jag har faktiskt aldrig köpt något där, mest för att jag inte är någon stor underklädesköpare och för att jag är så nöjd med min "tantunderklädesaffär", men det är troligt att jag kommer att göra det ganska snart. De har nämligen två egenskaper jag gillar starkt:

1. De har Bh-ar upp till J-kupa, och de flesta går H, eller i alla fall till F. Jag har ju bara F nu, men jag är solidarisk med andra storbröstade kvinnor och blir glad när det finns alternativ för dem också. (Utbudet på F i vanliga BH-butiker är inte så lysande heller.)

2. De anger vilka storlekar som varje BH finns i i sin reklam! Man skulle tro att detta var en självklarhet, men så är det långt ifrån alltid. För folk med ovanliga storlekar är detta en nödvändighet; vi tittar inte på BH-reklam om den informationen saknas; varför skulle vi?

Dessutom är de inte dyra heller; man kan hitta en BH med H-kupa för 300 spänn! (För den som inte vet av egen bitter erfarenhet: allt under 600 spänn för en BH med kupa från F och uppåt är billigt.) Sen återstår bara att se hur passformen är på just mina bröst, det är ju inte bara storleken, utan placeringen och formen som spelar roll.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Ragnhild

Jeg liker dem ogsaa kjempegodt! Har fire eller fem bh-er fra change. Det er god kvalitet paa dem som oftest ogsaa og veldig fin passform for meg i hvertfall.

2007-12-08 @ 12:02:56
Postat av: Evis

Ragnhild: Det var ju bra, då har vi ett positivt vittnesmål från en som faktiskt använder dem.

2007-12-08 @ 12:08:32
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Ragnhild

Det jeg liker best er at alle modellene går opp i stor størrelse også, det føles mye mer rettferdig enn den vanlige "her er de store og stygge bh-ene"-føelsen jeg får for eksempel på lindex og sånn.

2007-12-08 @ 13:23:42
Postat av: Katarina

Tack för tips! Finns bara i Täby Centrum i Stockholmsområdet av någon märklig anledning. Får pallra mig dit nåndag. Fast det är ju i alla fall bättre än Miss Mary som slagit igen sin stockholmsbutik och har världens segaste postorder...

2008-02-08 @ 14:50:11
URL: http://katarinaknits.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0