In i tältgänget!

Nu har förstås varenda modebloggare skrivit om kläderna på Nobelfesten och höjt prinsessan Madeleine till skyarna medan jag försökt försörja mig.

Så jag nöjer mig med en enda kommentar; är det dags nu för drottningen att kvala in i det färgstarka tygsjoksgänget? Stora röda tygbitar som hängts över kroppen, visserligen med små glipor, men ändå stort och rött som ett ovanligt uppseendeväckande tremanstält. Matchar de där lyften i ansiktet som givit henne en snipig uppsyn.

Annaa/ - som inte haft tid att fixa till en bild på det röda tältet, det fick liksom inte plats, utan bidrar med en länk i stället.

Kommentarer
Postat av: Evis

Jag har inte sett någon skriva om Nobelfestkläderna, men jag läser väl fel sorts modebloggar. Hur som helst tycker jag själv att kronprinsessans klänning var snyggare än Madeleine. Och att Maud Olofssons klänning kan var det mest missklädsamma jag någonsin sett henne i.
Jo, man kan ha midjan på en klänning 20 cm nedanför naturliga midjan, men då bör den vara skuren på ett sådant sätt och inte som på en klänning där midjan ska sitta i midjan och där detta framhävs genom att livet är högglansigt och ljust och kjolen mattsvart. Riktigt skrämmande faktiskt.

2007-12-11 @ 14:39:02
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Min första tanke när jag såg drottningens klänning var "vad tänkte hon på?" Otroligt häftiga ärmar om resten av klänningen varit rak eller snäv men nu blev det ju bara en massa snibbar och flärpar.
Hypen över Madeleine förstår jag inte i år, hon gav ju mest bara intrycket av att vara halvt påklädd + att bristen på u-ringning gjorde att hon såg plattbröstad ut (och det vet vi ju att hon inte är).
Jag gillade Viktorias klänning med toningarna mellan svart och vitt, det visar att man kan vara snygg utan att vara färgglad som en clown. Men varför måste hon alltid ha det där fula diademet med bollar på? Det blir fler och fler bollar på det för varje Nobelfest men det blir inte snyggare för det.

2007-12-11 @ 14:41:21
Postat av: Sophia

Men verkligen! Sthlm City hade gett Silvia fem globar för sin klänning- vad är grejen med det liksom? Däremot tyckte jag Filippa Reinfeldts var jättesöt :)

2007-12-11 @ 16:23:34
URL: http://phiia.blogg.se
Postat av: Maritha

Sophia: Jag gillade också Fillipas klänning men den klagar ju alla på. Jag gillar både lila och empireskärning så den är helt rätt i mina ögon.

2007-12-11 @ 16:40:17
Postat av: Annaa M

Sophia och Maritha; jag tror mycket handlar om en konvention, att man ska tycka det är så himla fint när lite äldre kvinnor klär sig i klara färger och stora tygsjok, dvs sånt som just nu enbart just lite äldre kvinnor tar på sig. Det känns så lugnt och tryggt för de unga skribenterna att se att tanterna ordnar in sig i tantleden.

2007-12-11 @ 17:48:34
Postat av: Kajsa

Oj jag missade hela spektaklet! Jag brukar ju alltid kolla en liten stund för att se klänningarna. Får ta igen det nästa år! ;)

2007-12-11 @ 22:37:28
URL: http://whythis.blogg.se
Postat av: Maritha

Annaa: Det ironiska är väll att clownfärgerna och tygsjoken trots att de är så tantiga marknadsförs som poppiga och ungdomliga.

2007-12-12 @ 00:05:21
Postat av: Monika

Maria Wetterstrand måste vara världens snyggaste partiledare. Jag håller inte med Aftonbladets kommentar om hennes bolero - jag tycker att den ger urringningen en väldigt cool form. Axelbandslösa klänningar blir så lätt tråkiga eftersom alla har samma form upptill (jag var och tittade på brudklänningar i förrgår och där kompenserar de den här bristen på form med väldigt mycket tacky dekorstenar och dylikt). Och visst är det lustigt att hennes kavaljer på bilden ser ut som en överliggare som ska bära fana på Valborg?

2007-12-12 @ 08:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0