Hutlösa priser

Ta en titt på blusen nedan. Den är från Betsey Johnson, en rätt känd amerikansk designer som bland annat är populär bland det yngre gardet av skådespelerskor. Visst är den söt, men rätt vanlig och dessutom i polyester. Ändå kostar den 185 dollar, dvs ungefär 1300 spänn!

image391

Är det någon mer än jag som tycker att det är hutlöst? För det priset kan man väl i alla fall begära siden?

Betsey johnson hyllas på rätt många svenska modebloggar; jag vet inte riktigt varför. Hennes klänningar, som är det som lyfts fram är rätt ordinära skapelser; söta och "prom-aktiga", men inte något utöver det vanliga. Och det är i sig kanske lite märkligt, eftersom Betsey själv verkar vara en rätt cool kvinna (fast inte som Vivienne förstås).

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Håller med, hutlöst. Är det inte samma modebloggare som också älskar att visa bilder på kända yngre skådisar som också älskar kläderna dessa bär?

2007-12-25 @ 23:59:01
URL: http://www.omstil.blogg.se
Postat av: donnasandra

Jag har gillat hennes kläder i flera år, långt innan jag började blogga och håller absolut med dig om priserna. Tycker att hon gör rätt mycket snygga orginella kläder också. Kommer alltid tänka på bustiertoppen jag tänkte köpa i USA, men som butikspersonalen på Macy's vägrade ta av skyltdockan om jag inte var säker på att jag skulle ha den. Visste ju inte ens vilken storlek det var. Den vill jag fortfarande ha ;-)

2007-12-26 @ 00:10:34
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Evis

Donnasandra: Klänningarna är söta, inget tal om saken, men kanske lite hypade tycker jag. Då gillar jag bättre hon du visade i din blogg med leopardmönntrade korta klänningar.
Och vilket _konstigt_ beteende i en butik. Som anställd är man ju där för att hjälpa kunderna.

2007-12-26 @ 10:14:48
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0