H&Ms rea - del två

Maja sov länge idag (inte så konstigt eftersom vi alla la oss vid midnatt) så jag tog mig tid att göra det utlovade collaget med saker jag gillar på H&Ms nätrea:
image186

Jag är faktiskt lite sugen på den 60-talsinspirerade kappan. Å andra sidan har jag ju redan fyra kappor. Men formen och kragen är så snygg och den kostar bara 398 kronor och finns upp till storlek 46 (som egentligen mer är som en 48a).

/Eva

Kommentarer
Postat av: Telefonissan

Apropos behov av "rejäla saker" som i alla fall Evis har talat om tidigare... Måste själv ha stadig B-H med breda axelband. (Kan vara svårt att hitta om man har ett litet omfång på bröstkorgen.)

En gång för länge sedan hade jag faktiskt en klänning med välsydd korsett som funkade bra men i princip går alla vackra klänningar med bara axlar och bara ryggar bort.

Har ni tips på bra B-H som man "tejpar upp" bysten med?! Jag har testat tidigare och har för mig att det höll upp rätt bra. Fast det var rätt krångligt att få dit det hela rätt. I princip var det tunn plåsterhäfta vill jag minnas...

2007-12-02 @ 11:03:46
Postat av: Telefonissan

PS. Det var den söta gröna överdelen som fick mig att undra denna gång...

2007-12-02 @ 11:06:16
Postat av: Evis

Nej, har tyvärr aldrig testat sån där tejp.

2007-12-02 @ 11:11:34
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Telefonissan; har inte heller något bra råd att komma med, tyvärr! Dotter testade inför bal förra året men det var nog väldigt enkla doningar för det funkade inte alls.

Evis; H&M:s huvtröjor är tyvärr i allmänhet för korta och trånga för mig. Men den var snygg.

2007-12-02 @ 13:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0