En tidlös klassiker - INTE.

Expressen tipsar om vad som kan vara lämpligt att införskaffa på rean. Deras generella råd: att tänka på att det som går på rean är sånt som var trendigt tidigare i höstas och är på väg ut, och att man därför ska stasa på klassiker i hög kvalitet är bra. Liksom att man inte ska köpa sådant som man inte skulle köpt till fullpris. Personligen har jag alltid tyckt att sånt är tråkigt; jag tycker istället att man ska satsa på billiga, lite roliga, galna eller tacky grejer som man aldrig skulle köpt till fullpris, men sån är jag (däremot är Annaas råd guld värt för ens mentala hälsa: gå inte in i affärer där du inte hittar något i vanliga fall).
Men, om vi lämnar mig  och mina preferenser för ett tag och återvänder til Expressen så exemplifierar de med en kort fuskpälsjacka:

image403
Bild från www.expressen.se

Och skriver:" Ett ytterplagg som ständigt känns aktuellt är fuskpälsen". Detta är en ren och skär lögn, eller i alla fall ett tecken på stor okunskap och/eller ett mycket kort perspektiv. Är det något vars popularitet varierar mycket starkt är det fukpäls (och för den delen äkta vara): för ett år sedan såg du ingen utom riktiga tanter och excentriker i päls och ingen utom riktiga tanter från landet eller mindre städer i fuskpäls. Just den här korta modellen, som till och med är missklädsam på fotomodeller, tror jag kommer vara helt död redan nästa höst, eller möjligen om några månader.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Maritha

På min tid som radikal fjortis så kallade vi kvinnor med päls för "pälshoror" rakt upp i ansiktet oavsett om de hade fusk eller äkta.

2007-12-28 @ 13:03:06
Postat av: Evis

Oj!
Jag är ju från landet, så til och med under min mest radikala tid hade jag en ganska realistisk syn på det där med kött, jakt, skinn och päls.

2007-12-28 @ 13:06:11
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Kött och jakt har jag inget emot (pappa är jägare) men att bära päls från djur som enbart fötts upp och sedan avlivats för sin päls är något jag är skeptisk mot än i dag.

2007-12-28 @ 15:09:42
Postat av: Anna Munkhammar

haha, jag kör också alltid på din taktik och köper de smaklösa sakerna :-)

2010-04-23 @ 00:06:45
URL: http://munkhammar.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0