Dagens secondhandfynd

Dagens andrahandsfynd är tre plastarmband à 5 kronor styck; inköpta på Borås bästa loppmarknad: Kupan. Allt är billligt, personalen är trevlig och man kan enligt uppgift till och med få byta saker om de visar sig att de inte passar.

image214

Man kunde även ,om man hade velat, köpa en Burberry-rutig tanthatt eller en eller tre av av de nu så populära pälsmössorna. Det gjorde jag inte.

Jag hittade även en riktigt tjusig swagger på Myrorna (vid Knallelandsrondellen); rutig förstås, i vitt, svart och rött. Tyget var fantastiskt och den var i bra skick, men Myrorna är mycket dyrare och om jag ska betala 250 kronor för en begagnad kappa så måste den passa riktigt bra och det gjorde den inte. Det var nämligen en 38, så även om jag förstås fick plats i den, det var ju en swagger, så blev kroppen alldeles för snäv i förhållande till ärmarna. Den var dessutom från 80-talet, så axelvaddarna var av episka proportioner. Jag vet att axelvaddar är på väg tillbaka, men när man från början har helt raka axlar ser det ut som att man har amerikanska fotbollsskydd på sig.

Sen gick jag till Saxylle och köpte tyg för alla mina pengar; och axelvaddar, för att motsäga mig själv, men det får ni höra mer  om sen, jag har bara varit hemma i en halvtimme.

/Eva

Kommentarer
Postat av: majda

Skriv den 1000:e kommentaren i min blogg och vinn en hemlig present!

2007-12-04 @ 20:58:06
URL: http://majdas.blogg.se/
Postat av: vesna

dom va fina =)

2007-12-04 @ 20:59:21
URL: http://sanjavesna.blogg.se
Postat av: Evis

Tack Vesna!
Jag är som galen i blått just nu och vill ha massa grejer i kornblått.

2007-12-04 @ 21:09:47
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Evis; du måste få tillbaka din mammas fina gamla väst snarast! Ska ta en bild av den imorgon förmiddag.

2007-12-05 @ 01:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0