Blå sommar

Elloskatalogen damp ner i brevlådan idag. Det var väl inte så mycket att bli upphetsad över, men jag som gillar färg är glad över att där finns både kläder och skor i knalliga färger.
Särskilt gillar jag klar- och kornblått, två nyanser av blått som det funntis alldeles för lite av de senaste decennierna. Jag hade hopp i våras, eftersom snart sagt varenda modehus visade sk "Kleinblått" i höstvisningarna, men när vi väl kom till kedjorna var det bara möjligen på accessoarer man hittade knallblått. Ellos gör dock sitt för att åtgärda denna brist, och även bristen på andra riktigt knalliga färger, om man nu upplever en sådan. Den här toppen finns i tio färger och skorna i sex.

image401

Toppen är inte sydd rynkad, utan de har bara rynkat den på modellen. Och så här kommer jag att gå klädd i sommar.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Skulle matcha bra med väskan jag köpte på Primarks för 3 pund för att bära hem mina andra fynd i... Ska visa vid tillfälle, kanske.

2007-12-27 @ 20:18:42
Postat av: Evis

Ooh! Jag har kollat på alla knallblå väskor jag sett i höst, men inte riktigt kommit mig för; jag är liksom inte någon väskmänniska.

2007-12-27 @ 21:00:53
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: ingela

jag älskar verkligen kornblått ! Måste kolla om jag verkligen passar i färgen. Såg en kuvertväska på rean på lindex på kungsgatan. Blåa saker gör mig glad...

2007-12-28 @ 16:42:46
URL: http://ingelasmobil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0