633,50

Det var vad jag gjorde av på dagens reahandlande. Mycket pengar, men mindre än jag befarade.
   Det blev inga coola kilklacksskor från Vagabond; helt enkelt för att de var slut överallt. Det blev inga skor alls, trots att de hade en rejäl rea på Bekväma Skor. Men de fina Think-skorna som gick för halva priset var bara i storlek 37 respektive 40 och det senare var faktiskt, något förvånande, för stort även med ilägg i. De hade också en generell rea på 400 kronor på skor med ordinarie pris över 1000 kronor och 300 kronors rabatt för dem med pris under det. Jag övervägde därför att köpa ett par bronsfärgade Mary Janes från Remonte, samma modell, som jag har, men brons matchar inte något i min garderob och då är till och med 500 kronor för mycket; även om det är ett par väldigt bra skor.

Men vad köpte jag då?
1. En ny grön lång t-shirt/tunika från Gina, istället för den jag fick flottfläckar på. Den var nu till min glädje nedsatt till halva priset: 64,50.

2. Faktiskt, den där tyllkjolen från Gina som jag skrev om häromdagen, den som hade tagit slut i butikerna redan i September. På Gina Tricot i Kompassen hade de två som hade lämnats tillbaka. Nä, jag tänker inte ha den på mig enbart: jag ska använda den som underkjol. Min andra tyllunderkjol från dansskor.se, är så lång att jag "behöver" en kortare att bära under knälånga kjolar. 124,50.

3. Skotskrutig basker  med knopp i beige, petrol och lite aprikost från H&M Divided. 39,50.

4. Leopardmönstrad (i blått, svart och grått) topp på H&M. Inte på rea. Ja, den var leopardmönstrad, jag ska utveckla mig om det senare, men något talade till mig och sa att jag var jättesnygg i den. 98.

5. Tuggumirosa rundhalsad cardigan på Zara. Tyvärr med 3/4-ärm, men jag har letat efter en i den färgen hela hösten och det verkar dessutom som att Zara har lslutat med sina rundhalsade koftor och toppar, så man får ju passa på. Dock är deras uppfattning om vad som är XL ett skämt. 99 kr

6. Kortärmad topp i petrol/mörk turkos på Zara. Jag köpte den för färgens skull, utan att prova (hemska köer till både provrum och kassa), men när jag provade den visade den sig vara hemskt klädsam i modellen också. 79 kr.

7. Ett par guldiga och ett par silvriga strumpbyxor på Twilfit. 64,50 styck.

Jag orkar inte ta kort idag, men jag kommer ju att använda dem så bilder kommer senare.

/Eva

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Mycket dyrare blev det här... återkommer när jag hämtat mig lite!

2007-12-27 @ 20:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0