Ute och rör på mig igen

Idag har jag skickat iväg vad som förhoppningsvis är sista korrekturet på en artikel till tidskriften Medieval Clothing and Textiles. Jag har också börjat med att ordna biljetter och söka resebidrag för två konferenser som jag ska presentera min forskning på: The Association of Dress Historians "New Research Day" i London i början av November och "Developments in Dress History" vid University of Brighton i December. Får jag bara ordnat det praktiska är det nog dags att skriva min presentation; det krävs lite mer förberedelse för presentationer på engelska än på svenska, i alla fall för mig.

Och med höstens ankomst packade jag upp höst/vinterlådorna och mina yllekjolar. Blusen och jackan, som är från Monki för några år sen, går året om, men yllekjolar reserverar jag för de kallare månaderna.


Jag har för övrigt även bytt till höstgardiner. Det är första gången i mitt liv, normalt byter jag vid jul och sen tillbaka, men det fanns så fina med rönnbär på Jotex rea att jag inte kunde låta bli.

Kommentarer
Postat av: Nina Sjöberg

Haha, Jotex rönnbärsgardiner satte jag upp förra hösten i mitt färggranna kök, för jag tyckte att de var jättebra till hösten och att de dög under jul också, med sina röda bär. Sedan har jag inte bytt tillbaka, så nu när det är höst kanske jag ska sätta upp mina vita blommiga sommargardiner... :)

2011-09-30 @ 10:42:58
Postat av: Evis

Vi är alltså gardintvillingar!

2011-09-30 @ 15:04:38
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0