Diverse saker från London

2,5 meter tunt bomullstyg till en klänning i 40-talsstil:


3 meter tillika tunt bomullstyg som väl troligen ockå blir en klänning. Båda för 3,50 pund per meter och från Classic Textiles på Goldhawk Road, denna underbara affär. En affär, som tillsammans med Shepherd's Bush Market tyvärr hotas av rivning, så att man kan bygga nya dyra bostäder, kontor och butiker där. Som förstås är alldeles för dyra för dem som bor eller driver butik där nu. Att man förstör hela områdets karaktär verkar liksom inte spela så stor roll. Butiksinnehavarna har fört saken till domstol och vunnit en gång, men nu ska det upp i högre instans i Oktober. Om man vill stödja dem så finns det en facebookgrupp: Save 30-52 Goldhawk Road from Demolition.


Och så en av Teddys egenhändigt tillverkade tygdockor, som han har gjort till Maja (också på bild). Jga had efunderat på att beställa en av honom, men eftersom de bruka rkosta 150 pund med kläder och skor, så har jag avstått. Döm om min förvåning när han hade gjort en till Maja när vi kom dit. Kläderna syddes medan vi var där, men jag ska förstås göra fler.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Och jag tycker att också Maja har en alldeles förtjusande klänning på sig. Men jag måste nog erkänna att jag som sett dockan irl kanske inte riktigt skulle ha givit 150 pund för den, även om den var välgjord.

2011-07-01 @ 01:47:06
URL: http://www.annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Då ingår betydligt finare kläder också, ofta viktorianska.

2011-07-01 @ 09:16:57
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Då förstår jag lite bättre.

2011-07-02 @ 09:47:48
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Smsa Låna

Jag måste säga att jag till 100% uppskattar din blogg. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-20 @ 01:39:58
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0