Reablus från H&M

Det var nog det väldigt trettiotaliga mönstret med svalor som gjorde det, men när den här blusen var på rea på H&M så var jag tvungen att ha den. Trots att jag visste att den skulle sitta dåligt över bysten, vara för urringad, ha midjeresåren alldeles under densamma samt att den skulle åka upp så fort jag rörde armarna. Men den kostade ju inte så mycket så jag tog en chans.
Och den gör allt det där, men den gör det inte mer än att jag står ut med det. På ett köpeplagg alltså. Hade jag sytt den själv hade idiotförklarat mig själv och sedan skaffat mig en ny hobby. Men för köpe är det alltså okej och jag älskar färgen och mönstret. Och en säkerhetsnål är en fin uppfinning att ta till där fram.

Och ja, jag vet att man kan ha den öppen med ett linne under, men jag tycker bättre om den så här.

Kommentarer
Postat av: donnasandra

Den ser jättefin ut på dig, extra snyggt med den kjolen till! Nu ångrar jag lite att jag skickade tillbaka min, fick liksom aldrig till det sådär fint med blusen :-D

2011-01-07 @ 16:57:50
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Evis

Tråkigt. Nu vet jag ju inte den kommer att se ut när jag sjunkit ihop i en soffa, sträckt mig efter en tekopp eller liknande, men den känns i alla fall okej.

2011-01-07 @ 17:07:26
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Älvan

Omlottblusar är omöjliga - själv kan jag inte ha såna där utan linne under eftersom min byst är för liten och den alltså glider isär pga för liten byst och för liten friktion... eller så gäller det alla men andra låter bli att bry sig.

2011-01-07 @ 19:01:48
URL: http://aelvan.wordpress.com
Postat av: Evis

Säkerhetsnål. Jag har för stor byst så det blir för urringat.

2011-01-07 @ 20:35:44
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0